Sokak hayvanlarının 'uyutulması' teklifi bile Ceylan Ertem'i çileden çıkardı: Nasıl bir canavara dönüşeceğimi izleriz hep birlikte

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sokak hayvanlarının 'uyutulması' teklifi bile Ceylan Ertem'i çileden çıkardı: Nasıl bir canavara dönüşeceğimi izleriz hep birlikte
Abone ol
Sokak hayvanlarının "uyutulmasına" yönelik hazırlanan yasa tasarısına Şarkıcı Ceylan Ertem, "Benim nasıl bir canavara dönüşeceğimi izleriz hep birlikte. Öldürün bakalım 1 tanesini de görelim neler oluyor." diyerek tepki gösterdi.

AK Parti'nin son dönemlerin en çok konuşulan konularından biri olan sokak köpekleriyle ilgili yaşanan sorunlar hakkında kanun teklifi hazırladığı ve perşembe günü TBMM'e sunacağı haberleri gündemde önemli bir yer aldı.

Yeni yasa teklifinde yer alan maddeler ise tüm hayvanseverlerin tepkisini topladı! Söz konusu maddelerin içerisinde canlıların "uyutulmasına" dair şu ifadeler yer aldı:

"Her belediye, barınaklarındaki köpeklerin fotoğraflarını çekerek sahiplendirme ilanı yayınlayacak. Her bir köpeğin sahiplenilmesi için 30 gün beklenecek. 30 gün sonunda sahiplenilmeyen köpekler uyutulacak."

Sokak köpeklerinin uyutulmasına dair getirileceği söylenen "çözüm" başta Twitter ve Instagram olmak üzere tüm sosyal medyayı da ayağa kaldırdı!

Sahiplendirilmeyen köpeklerin açıkça öldürüleceği haberinden sonra öfkeden deliye dönen isimlerden biri de şarkıcı Ceylan Ertem oldu.

X hesabından sert tepki gösteren Ertem, "Bu yasa tasarısı geçemez. Hadi geçti diyelim. Benim nasıl bir canavara dönüşeceğimi izleriz hep birlikte. Öldürün bakalım 1 tanesini de görelim neler oluyor. Şuraya yazıyorum" diyerek tehditler savurdu!


Yorum Yazın