Siyasilerden Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları'na tebrik yağdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Siyasilerden Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları'na tebrik yağdı
Abone ol
023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda Sırbistan'ı finalde yenerek Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları'na, siyasilerden tebrik mesajları yağdı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı 3-2 mağlup ederek şampiyon oldu.

Siyasi parti liderleri, Sırbistan'ı zorlu maç sonrası deviren Filenin Sultanları için tebrik mesajları yayınladı.

İşte O Mesajlar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: 

2023 CEV Avrupa Şampiyonu olarak hepimize büyük bir gurur yaşatan A Millî Kadın Voleybol Takımımızı, Filenin Sultanları’nı canıgönülden tebrik ediyorum.

 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu:

 2023 CEV Avrupa Voleybol Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımımızı yürekten kutluyorum. Bizlere bu mutluluğu ve heyecanı yaşattığınız için teşekkürler… Sizinle gurur duyuyoruz 

 

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: 

Cumhuriyetimizin 100. yılında, Türk kadınının azim ve kararlılığını bir kez daha gösterdiniz! Şampiyonluk yine size çok yakıştı! Türkiye'nin millî gururları; #FileninSultanları.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli:

Sırbistan’ı yenerek, namağlup şekilde 2023 CEV Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları, A Milli Kadın Voleybol Takımımızı yürekten kutluyorum. Müsabakalarda üstün başarı örneği sergileyerek, aziz milletimize büyük bir sevinç ve gurur yaşatan sporcularımızın her birini ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz:

CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı yenerek Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımımızı yürekten tebrik ediyorum. Sizlerle gurur duyuyoruz Filenin Sultanları

 

 

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak:

A Milli Kadın Voleybol Takımımız yine tarih yazdı. Milletler Ligi şampiyonluğunun ardından Dünya bir numarası olarak katıldığı 2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nda Sırbistan’ı finalde yenerek Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları'nı yürekten tebrik ediyorum. Hem kulüpler hem de milli takım düzeyinde Türkiye’nin ‘voleybol ülkesi’ olmasında emeği geçen sporcu, teknik heyet, yöneticiler ve sporseverleri kutluyorum. Avrupa Şampiyonu olarak bizleri gururlandıran A Milli Kadın Voleybol Takımımızın başarılarının devamını diliyorum.

 

 

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş:

2023 CEV Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımımızı yürekten tebrik ediyorum

 

 

Türkiye Cumhuriyeti Maliye Bakanı Mehmet Şimşek:

Türk kadınının gücü. Tebrikler #FileninSultanlari

 

 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya:

Harikasınız Filenin Sultanları. Sizlerle ne kadar gurur duysak az. Milletler Ligi’nden sonra 2023 CEV Avrupa Şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımımızı, teknik ekibi ve yöneticilerini yürekten tebrik ediyorum.

 

 

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik:

2023 CEV Avrupa Şampiyonu olarak hepimize büyük bir gurur yaşatan A Milli Kadın Voleybol Takımımızı, Filenin Sultanları'nı canı gönülden tebrik ediyorum.

 

 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar:

CEV 2023 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası finalinde Sırbistan'ı yenerek şampiyon olan Milli Takımımızı tebrik ediyorum. Milletimize yaşattıkları bu gurur ve mutluluk için teşekkürler Filenin Sultanları.

 

 

Süleyman Soylu:

Biz voleybol ülkesiyiz. #FileninSultanları ile gurur duyuyoruz. Milletimize büyük heyecan ve gurur yaşatan Sultanlara Tebrikler Tebrikler Tebrikler.

 

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş:

ŞAMPİYON FİLENİN SULTANLARI. Cumhuriyetimizin 100. yılında yaşadığımız bu büyük gurur ve mutluluk için minnettarız.

 

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu:

Hepinizle tek tek gurur duyuyoruz.

 

 


Yorum Yazın