Sinan Oğan kime destek vereceği konusunda kararsız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sinan Oğan kime destek vereceği konusunda kararsız
Abone ol
ikinci tura kalan cumhurbaşkanı seçimleri konusunda yüzde 5,2 oranında oy alan Ata İttifakı adayı Sinan Oğan’ın kimi destekleyeceği konusunu Sözcü yazarı İsmail Saymaz, köşesinde yazdı. Oğan'ın iktidara mesafeli olduğunu ancak muhalefete destek verme konusunda da kararsız olduğunu aktardı.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu ve Yardımcısı Feramuz Üstün’ün Ankara’da Oğan’la iki saat görüştüğünü hatırlatan Saymaz, şu ifadeleri kullandı:

”Dün Üstün’ü aradım. Oğan’ın yaklaşımını sordum.

Şöyle dedi: ’Olumlu. Masa adına biz bir teklifte bulunamayız ama tavrının önemli olduğunu, bu süreci etkileyeceğini, psikolojik üstünlüğü değiştireceğini söyledik. Arkadaşlarıyla değerlendirdikten sonra karar verecek. Bize yakın olduğunu hissettim. Diğer tarafla ilgili kafasında bir şey yok.’

Dün ayrıca Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Oğan’la buluştu. Oğan’ın iktidara mesafeli olduğu ancak muhalefete destek vermekte kararsız kaldığı ifade ediliyor. Öte yandan Kılıçdaroğlu, Oğan ve Ümit Özdağ’ı aradı. Kılıçdaroğlu ve Özdağ’ın bugün buluşması bekleniyor.” 

Yazının tamamı için tıklayın.


Yorum Yazın