Sinan Oğan: İkinci turda seçmen tabanımı ikna etmeniz gerekmeyecek mi?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sinan Oğan: İkinci turda seçmen tabanımı ikna etmeniz gerekmeyecek mi?
Abone ol
Twitter'dan muhalif seçmenlere seslenen Sinan Oğan, "Şu ana kadar Cehennemin kapılarını kapatacağız” sözü sizin için bir anlam ifade etmiyor sanırım. Eğer biz ikinci tura kalamazsak bizim seçmen tabanını şimdiden küstürerek ikinci turda çok kıymetli olacak Sinan Oğan seçmen tabanını ikna etmeniz gerekmeyecek mi?" dedi.

14 Mayıs seçimine kısa bir süre kala, Zafer Partisi'nin adayı Sinan Oğan'dan flaş bir açıklama gelmişti. Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesinin ardından çekil baskıları yapılan Sinan Oğan, seçimin ikinci tura kalması durumunda diğer iki adayla bakanlık ve cumhurbaşkanı yardımcılığı pazarlığı yapacaklarını söylemişti.

Bu açıklamanın sonrasında Oğan'a ciddi şekilde eleştiri geldi.

Oğan ise eleştirilere yanıt olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. 

Oğan'ın ‘Twitter’daki sevgili muhalif seçmen’ nidasıyla başladığı mesajı şöyle:

Seçimlere bir gün kala konuşmalarımı bağlamından koparıp bize haksız itham ve saldırılarda bulunduğunuza göre seçimlerin ikinci turunda bizim seçmen tabanımızın desteğine ihtiyaç duymayacaksınız sanırım. Şu ana kadar Cehennemin kapılarını kapatacağız” sözü sizin için bir anlam ifade etmiyor sanırım. Eğer biz ikinci tura kalamazsak bizim seçmen tabanını şimdiden küstürerek ikinci turda çok kıymetli olacak Sinan Oğan seçmen tabanını ikna etmeniz gerekmeyecek mi?”


Yorum Yazın