Sinan Oğan askerliğini bedelli olarak yapmış! Bölük arkadaşı da Megastar Tarkan

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sinan Oğan askerliğini bedelli olarak yapmış! Bölük arkadaşı da Megastar Tarkan
Abone ol
Son seçimde cumhurbaşkanı adaylarından biri olan Sinan Oğan hakkında belgesi de bulunan bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Oğan askerliğini bedelli yaptı, bölük arkadaşlarından birisi de Tarkan’dı.

Sinan Oğan’ın bedelli askerlik yaptığı döneme ait olduğu iddia edilen fotoğraf sosyal medyada oldukça konuşuldu. Bir Twitter kullanıcısı babasının askerlik fotoğrafı paylaşarak “Babam, Sinan Oğan ve Tarkan aynı bölükteymiş” notunu düştü. Kullanıcılar ise gözlerine inanamadı. ‘Sinan Oğan bedelli askerlik yapmış’ tartışmaları sosyal medyada gündem oldu.

SİNAN OĞAN BEDELLİ ASKERLİK Mİ YAPTI?

Sinan Oğan’ın askerlik günlerine dair bir fotoğraf paylaşıldı. İddialara göre bedelli askerliğin geldiği yıl çekilen o karede Tarkan ve Sinan Oğan yan yana. Tarkan’ın bedelli askerlik yaptığı bölükte Sinan Oğan’ın da olması dikkat çekti. Oğan bedelli askerlik mi yaptı? paylaşımları gündem oldu. Babasının askerlik dönemine ait paylaşım yapan Ömer isimli Twitter kullanıcısının Tarkan ve Sinan Oğan paylaşımı 1 milyon görüntüleme aldı.

İŞTE O PAYLAŞIM:


Şarkıcı Tarkan 2000 yılında 28 günlük askerliğini Malatya kent merkezine 10 kilometre uzaklıktaki 2'nci Ordu Komutanlığı Altay Kışlası Ulaştırma Er Eğitim Alayı'nda yapmıştı.

Paylaşımı yapan kişi de başka bir tweetinde fotoğrafın Malatya’dan olduğunu belirtiyor. Bu durum da iddiayı doğrular nitelikte.


Yorum Yazın