Şiddete uğrayan İHA Muhabiri ve Sarıkaya anlaştı iddiası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şiddete uğrayan İHA Muhabiri ve Sarıkaya anlaştı iddiası
Abone ol
Ses kontrolü yapan basın emekçisine tokat atan Muharrem Sarıkaya, HaberTürk'teki yazılarına geri döndü. Sarıkaya'nın Ahmet Demir ile "uzlaştığı" iddia edildi.

Muharrem Sarıkaya, Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin ile yaptığı yayın esnasında İHA muhabiri Ahmet Demir'e tokat atmış ve yaşanan olayı Gazeteci Talat Atilla ortaya çıkarmıştı.

Sarıkaya'nın bu şiddet eylemi ile büyük tepkiler toplamış ve HaberTürk'teki yazılarına "ara vermişti". Sarıkaya geçtiğimiz günlerde yazılarına "ikinci şans" ile geri döndüğünü açıkladı.

Şiddete uğrayan İHA muhabiri Ahmet Demir, yaşadığı şiddet olayını, “Çok zoruma gitti bir şey yapamamak ve karşındaki insanın bir şey yapmaması” diyerek anlatmış ve ardından da “Benden özür dilemeye çalıştı. Müdürüm ısrarla kabul etmemi istedi ve ben de yaşına hürmeten kabul ettim ancak avukatımla görüştüm. Rencide olduğum için hukuki süreci başlatacağım. Salı günü dava açacağım” demişti.

Muharrem Sarıkaya’nın geri dönmesinin ardından nasıl bir yol izleyeceği merak konusu olan Ahmet Demir cephesinden yeni bir gelişme yaşandı.

MedyaRadar’ın özel haberine göre; Muharrem Sarıkaya ve Ahmet Demir arasındaki dava başlamadan biterek iki ismin "uzlaşma" yoluna gittiği iddia edildi.

 


Yorum Yazın