Shakira ile Tom Cruise'un samimiyeti dikkat çekti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Shakira ile Tom Cruise'un samimiyeti dikkat çekti
Abone ol
Uzun yıllardır birlikte olduğu futbolcu Gerard Pique ile olaylı bir şekilde yollarını ayıran ünlü şarkıcı Shakira, Formula 1 yarışında dünyaca ünlü aktör Tom Cruise ile görüntülendi.İkilinin birlikte görüntülenmesi ve iyi vakit geçirmesi ise "Yeni bir aşk mı doğuyor?" sorusunu akıllara getirdi.

Kolombiyalı şarkıcı Shakira (46) ile emeklilik kararı alan İspanyol futbolcu Gerard Pique'nin (36) Milan ve Sasha adını verdikleri iki çocuk sahibi oldukları 11 yıllık ilişkileri, geçtiğimiz sene haziran ayında Pique'nin ihaneti sebebiyle bitmişti.


Güzel şarkıcı, ocak ayında ise İspanyolca olarak yayınlanan yeni bir şarkısında yapımcı Bizarrap ile işbirliği yapmıştı. Ünlü isim, şarkısının sözlerinde eski sevgilisi Gerard Pique ve yeni kız arkadaşı Clara Chia Marti'ye (23) yaptığı göndermelerle çok konuşulmuştu.

Olaylı ayrılığın ardından çocukları Milan (9) ve Sasha'nın (7) velayetini alan Shakira'nın ABD'nin Miami kentindeki 750 metrekarelik evine taşınacağı, Pique'nin ise ayda 10 gün çocuklarıyla vakit geçirebileceği belirtilmişti.

FORMULA 1'DE BİR ARAYA GELDİLER

Kolombiyalı şarkıcı Shakira, önceki gün Miami’de düzenlenen Formula 1 yarışına katıldı. Shakira’nın ünlü aktör Tom Cruise ile yan yana gelmesi ve ikilinin birlikte görüntülenmesi ve iyi vakit geçirmesi ise "Yeni bir aşk mı doğuyor?" sorusunu akıllara getirdi.

Shakira ile Tom Cruiseun samimiyeti dikkat çekti.

Shakira ile Tom Cruiseun samimiyeti dikkat çekti


Yorum Yazın