Şeyma Subaşı evleniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şeyma Subaşı evleniyor
Abone ol
Şeyma Subaşı, bir süredir kızı Melisa ve sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile İspanya’nın İbiza adasında tatil yapıyor. Subaşı, son olarak kendisine pahalı bir Anneler Günü jesti yapan Mısırlı milyarder sevgilisi Alsaloussi ile evleneceğini açıkladı.



Mohammed Alsaloussi ile doludizgin aşk yaşayan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz haftalarda Türkiye'ye gelmiş ve Mısırlı sevgilisini ailesiyle tanıştırmıştı.

Son dönemde aşk dolu paylaşımları ve tatil pozlarıyla dikkat çeken ikili, İstanbul'dan Bali'ye tatile gitmiş, daha sonra da soluğu Dubai'de almışlardı.



"SENİ SEVİYORUM" 
Bir hafta boyunca Dubai'de sıcak havanın tadını çıkaran sosyal medya fenomeni, dönüşte özel jete binmişti. O anları sosyal medya hesabından yayınlayan Subaşı, uçağın içinde de sevgilisinin sürprizi olan güllerle karşılaşmıştı.



Çiçeklerle poz veren Şeyma Subaşı, Mohammed Alsaloussi'ye olan aşkını sosyal medya üzerinden "Seni seviyorum" sözleriyle dile getirmişti.



ANNELER GÜNÜ HEDİYESİ 
Mısırlı milyarder iş insanı ile İspanya'nın Ibiza adasına giden 30 yaşındaki fenomen, bir kez daha paylaşımıyla magazin gündemine gelmeyi başardı.



Zengin sevgilisinden Anneler Günü hediyesi alan Şeyma Subaşı adeta havalara uçtu. Lüks aracını paylaşan Subaşı, Alsaloussi ile dudak dudağa pozunu da yayınladı.



"HAYAL DEĞİL, GERÇEK" 
Subaşı, Mısırlı sevgilisiyle romantik karesine, "Hayır Şeyma hayal değil, gerçek. Seninle geçirdiğim her anın kıymetini biliyorum" notunu yazdı.



FLAŞ AÇIKLAMA: EVLENİYOR 
Şeyma Subaşı, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı son paylaşımda, Mohammed Alsaloussi ile düğünlerine katılacak misafirler için davetiye listesi yaptıklarını ve çok heyecanlı olduğunu açıkladı.



AYLIK 125 BİN TL NAFAKA 
Şeyma Subaşı ile ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, 2018 yılında anlaşmalı olarak boşanmıştı. İkilinin aralarında imzalanan protokole göre; Ilıcalı'nın, Subaşı'na aylık 125 bin TL nafaka ödemesine karar verilmişti.



36 BİN 123 TL'LİK ÇANTA! 
Giydikleriyle de adından söz ettiren Şeyma Subaşı, son olarak çantasının fiyatıyla magazin gündemine gelmişti. Subaşı'ın taktığı çantanın 36 bin 123 TL, yüzüğünün fiyatının ise 22 bin 575 TL olduğu ortaya çıkmıştı.




 


Yorum Yazın