Şevval Sam'ın sevgilisi kim? Şevval Şam'ın reklamcı sevgilisi kimdir?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şevval Sam'ın sevgilisi kim? Şevval Şam'ın reklamcı sevgilisi kimdir?
Abone ol
Ünlü şarkıcı Şevval Sam'ın sevgilisinin kim olduğu merak edildi. Peki Şevval Sam'ın sevgilisi kim? Şevval Şam'ın reklamcı sevgilisi kimdir?

Yasak Elma'daki rolüyle adından yıllarca söz ettiren ünlü şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam, dizisi final yapınca Yan Oda'da Caner Cindoruk ile başrolü paylaştı. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, reytinglerde beklenen başarıyı yakalayamayınca final yaptı. Önceki akşam bir etkinliğe katılan oyuncu, reklamcı sevgilisiyle de ilk kez görüntülenmiş oldu. Peki, Şevval Sam'ın sevgilisi kim? Şevval Şam'ın reklamcı sevgilisi kimdir?

Şevval Sam'ın sevgilisi kim? Şevval Şam'ın reklamcı sevgilisi kimdir?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Şevval Sam dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek'in "Meze, Müzik Muhabbet" İstanbul Üçlemesi filminin özel gösterimine katıldı. Sam özel gösterimde bir süredir beraberlik yaşadığı reklamcı Cem Topçuoğlu'yla ilk kez beraber poz verdi. Sam, etkinlikte Ferzan Özpetek ile ayaküstü sohbet ederek tebrik etti.

Cem Topçuoğlu, 1963 yılında dünyaya gelmiş ve Marmara Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü'nden mezun olmuştur. Reklamcılık alanında kariyerine devam eden Topçuoğlu, aynı zamanda voleybol ile de ilgilenmiştir. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam'ın son dönemdeki aşkı, reklamcı Cem Topçuoğlu ile olduğu konuşulmaktadır. Topçuoğlu, Yasak Elma dizisindeki "Ender" rolüyle tanınan Sam'ın sevgilisi olarak kamuoyunun dikkatini çekmiştir. İkilinin ilişkisi magazin gündeminin sıkça konuşulan konularından biri haline gelmiştir. Cem Topçuoğlu,  iki çocuk babasıdır. Reklamcılık alanındaki başarısıyla tanınan Topçuoğlu, aynı zamanda aktif bir spor hayatı sürdürmektedir. İlişkisiyle birlikte magazin dünyasının dikkatini çeken Topçuoğlu, geniş bir hayran kitlesine sahiptir.


Yorum Yazın