Serdar Ortaç’ın sahnede geçirdiği talihsiz kaza Kuruçeşme’yi coşturmasına engel olmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Serdar Ortaç’ın sahnede geçirdiği talihsiz kaza Kuruçeşme’yi coşturmasına engel olmadı
Abone ol
Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında sahneye çıkan Serdar Ortaç izleyenlere unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı. Bir ara sahnede dengesini kaybedip düşen yıldız sanatçı sevenlerine bu kazayı unutturacak bir performans izletti.
Haber Videosu

Serdar Ortaç’ın Kuruçeşme Açıkhava konserinin biletleri günler öncesinden tükenmişti. Konsere giriş anında büyük bir izdiham ve uzun kuyruklar oluştu.
Sahneye unutulmaz ‘Mesafe’ isimli şarkısıyla çıkan Ortaç, bu ilk andan itibaren adeta dev bir koro ve dans topluluğu oluşturdu. Müzikseverler pop starının şarkılarına dans ederek eşlik ettiler.

ALBÜM YOK AMA HAYRAN ÇOK

Ortaç son dönemlerde yeni bir müzik çalışması yayınlamamasına rağmen konseri birçok sanatçının konserinden daha doluydu. Ayrıca farklı kültür ve yaş gruplarından birçok kişi şarkılara ezbere eşlik etti.
Ortaç’ın uzun yıllardır devam eden bir rahatsızlığı bulunuyor. Ancak ekip arkadaşlarıyla koordineli sahne performansı ile herhangi bir aksaklık yaşamıyor.

TALİHSİZ KAZA

Fakat Ortaç, konserin bitimine yakın farklı bir durumdan kaza geçirdi. Bir anda dengesini kaybederek yere düşen yıldız şarkıcı, sevenlerini kısa süre de olsa korkuttu. Kısa süreli şaşkınlığı ise konukların gözlerinden kaçmadı.
Ortaç bu esnada, "Düştüm abla, ne olacak ya! Ulan düştü iki dakika ne olur yani... Ama güzel düştüm! Bırak, ben Gülben miyim?" dedi. Ortaç'ı izleyenler arasında annesi de bulunuyordu.

TALEPLERE YETİŞİLMİYOR

Serdar Ortaç’ın konserine büyük talep olması nedeniyle art arda yeniden etkinlik biletleri satışa açıldı. Bu konserin ardından satışa sunulan 26 Haziran biletleri satışa sunulur sunulmaz jet hızıyla bitti. Yıldız isim, 1 Temmuz tarihinde de bir kez daha Kuruçeşme Açıkhava’da sevenlerinin karşısına çıkacak
Geceye dair diğer bir not ise; Rumelihisarı konserleri yıllardır gerçekleşmemesiydi. Turkcell konserlerinin ardından, Poll Production tarafından Halkbank Paraf Card sponsorluğunda yapılan Kuruçeşme Konserleri ile eğlence tüm hızıyla devam edecek.
 


Yorum Yazın