Serdar Ortaç, eski eşi Chloe'nin ismini duyunca çıldırdı: Büyükbaş hayvan mıyım?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Serdar Ortaç, eski eşi Chloe'nin ismini duyunca çıldırdı: Büyükbaş hayvan mıyım?
Abone ol
Bir süredir sosyal medya platformlarında açtığı canlı yayınlarda gündeme gelen şarkıcı Serdar Ortaç, eski eşi Chloe'nin ismini duyunca yine çıldırdı.
Haber Videosu

Şimdilerde TikTok'ta açtığı canlı yayınlarla adından söz ettiren ünlü popçu Serdar Ortaç, geçtiğimiz hafta TikTok üzerinden yaptığı açıklamalarla sosyal medyada gündem olmuştu. Kadınlara dair sözleri büyük tepki çeken 53 yaşındaki Ortaç, olaylı bir şekilde ayrıldığı eski eşi Chloe Loughnan'ı da hedef almıştı.

"Eşitlik diye diye başımıza çıktınız. İpleri bu kadar vermeyin kadınlara; ayıp, yazık lan erkeklere" diyen Ortaç, şöyle devam etmişti: Ben verdim eski karıma tüm ipleri, ne oldu? Ağzıma s..tı! İki tane göğsü var diye, o kadar.

Ortaç, son olarak açtığı bir başka yayında kendisine Loughnan hakkında soru soran bir takipçisine cevap verdi. Gündem olan açıklamalarına da değinen ünlü isim, şöyle konuştu:

Ne bileyim Chloe nerede, bana niye onu soruyorsunuz? Kaç sene olmuş boşanalı. O gün arabada çok sinir krizi geçirdim, ondan öyle konuştum. Sinir krizi geçiremez miyim,ben büyükbaş hayvan mıyım, insan değil miyim ben?
 


Yorum Yazın