Seray Sever ve Eray Sünbül çifti bebek bekliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Seray Sever ve Eray Sünbül çifti bebek bekliyor
Abone ol
Sunucu ve oyuncu Seray Sever (48), 2018 yılında Eray Sünbül (38) ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri süren çiftten bebek haberi geldi

Eray Sünbül ile evli olan 48 yaşındaki oyuncu Seray Sever, dört aylık hamile olduğunu duyurdu. Sever, ikiz bebek bekliyor.

Sunucu ve oyuncu Seray Sever (48), 2018 yılında Eray Sünbül (38) ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri süren çiftten bebek haberi geldi.

Sever, Instagram hesabından yayınladığı gönderilerle 4 aylık hamile olduğunu doğruladı.

Çiftin ikiz bebek beklediği öğrenildi. 

Hamile olduğunu üç aydır herkesten sır gibi saklayan Sever, nazardan korktuğu için bebeklerinin müjdesini dördüncü ayında verdi. Bebeklerin cinsiyeti ise henüz belli değil. 

"Yeğenlerimiz geliyor"

Yakın dostlarından ve sevenlerinden gelen tebrik mesajlarını yayınlayan Seray Sever, mutluluğunu takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.

Daha önce, "Çocuk sahibi olmayı istiyorum. İlk defa bu duyguya sahibim." diyen ünlü ismin, sosyal medyadan yayınladığı bu fotoğrafta arkadaşının düştüğü, "Yeğenlerimiz geliyor. 3 aydır çıtımızı çıkarmadık" notu görülüyor.

Seray Sever'i, ünlü şarkıcı Demet Akalın da Instagram üzerinden tebrik etti. Sever, Akalın'ın mesajını kendi hesabından paylaştı.

Evliliklerinin 3. yılı

Seray Sever, geçtiğimiz aylarda eşiyle birlikte çekilen fotoğrafını, "Aşkım, nurum, ışığım, ruh eşim... Sevgilimle sonsuzluğa ve bilinmeyene verdiğimiz sözün 7. yılı, evlilikle taçlandırmamızın 3. yılı... İyi ki sen... Rabbime sonsuz şükürler olsun" sözleriyle paylaşmıştı.

2018 yılında Bodrum'da evlenen Sever Sünbül çifti, Manda Yuvası filminin setinde tanışmış ve kısa sürede aşk yaşamaya başlamıştı.


Yorum Yazın