Şenol Güneş’in en büyük kozu Redmond

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şenol Güneş’in en büyük kozu Redmond
Abone ol
İngiliz futbolcu Fenerbahçe karşılaşmasında 1 gol, 3 asist ile 4-2’lik zaferin mimarı olmuştu

Beşiktaş’ın, Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta 4 gol, 3 asistlik performans sergileyen Nathan Redmond, Galatasaray derbisinde Şenol Güneş’in en güvendiği isimlerin başında geliyor. Derbiden en iyi sonucu almak isteyen Kartal’da gözler İngiliz yıldızın üstünde olacak.

Şenol Güneş, dev derbi öncesinde öğrencilerine birtakım uyarılarda bulundu. Bu doğrultuda özellikle Aslan’ın süperstarı Mauro Icardi’ye karşı dikkatli olmaları gerektiğini söyleyen tecrübeli teknik adam, savunmada görev yapacak olan Omar Colley ile Romain Saiss’i uyardı.Güneş, özellikle Arjantinli golcüyü savunma görevini Saiss’e verdi. Deneyimli çalıştırıcı, Faslı savunma oyuncusunun bir an olsun bile Icardi’yi takibi bırakmaması gerektiğinin altını çizdi.

Güneş, son haftalarda özellikle hücum hattında sergiledikleri etkili oyunu Galatasaray karşısında da göstererek sonuca gitmek istiyor. Aboubakar-Cenk ikilisinin yanı sıra pazar günü Vodafone Park’ta, Beşiktaş’ın en etkilisi silahlarından biri de Redmond olacak. Sezon başında beklenen performansı ortaya koyamayan 29 yaşındaki yıldız, son haftalarda ise fırtına gibi esiyor.

Güneş’in en güvendiği isimlerden

Kartal’ın attığı son 12 golün 7’sine direkt katkı sağlayan 29 yaşındaki futbolcu, özellikle ikinci yarısında oyuna girdiği Fenerbahçe karşılaşmasında 1 gol, 3 asist ile 4-2’lik zaferin mimarı olmuştu.Beşiktaş’ın, Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta 4 gol, 3 asistlik performans sergileyen Nathan Redmond, Galatasaray derbisinde Şenol Güneş’in en güvendiği isimlerin başında geliyor. Güneş, son haftalarda özellikle hücum hattında sergiledikleri etkili oyunu Galatasaray karşısında da göstererek sonuca gitmek istiyor.

Bu doğrultuda da Güneş, hücum organizasyonlarını Redmond üzerinden şekillendirecek. İleri uçta Aboubakar ve Cenk ile görev alacak olan başarılı futbolcu, hem bu ikiliyi asistleriyle besleyip hem de atacağı gol ya da gollerle derbiye damga vurmak istiyor.Redmond, ayrıca maça da sağ kanatta başlayacak. Ancak ilerleyen bölümlerde hücumda serbest oyuncu olarak görev yapacak.


Yorum Yazın