“Semtimde Orkestra” konserleriyle bu yaz her yerde müzik duyulacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Semtimde Orkestra” konserleriyle bu yaz her yerde müzik duyulacak
Abone ol
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Dairesi Başkanlığı bünyesindeki Orkestralar Müdürlüğü, bütün bir yaz boyunca sürecek “Semtimde Orkestra” adlı konser programıyla kentin dört bir yanında ücretsiz müzik şöleni sunmaya hazırlanıyor. Yaz mevsimiyle yüzünü sokaklara, meydanlara ve parklara çeviren İBB Orkestraları müzikle semtinize konuk oluyor.

Toplumun her kesimi tarafından müziğin ulaşılabilir olması için çalışmalar yürüten İBB Kültür bünyesindeki orkestralar güneşin peşine takılıyor ve semtinize doğru yolculuğa çıkıyor. Yaz mevsimini müzik şölenine çevirecek İBB Orkestraları semt semt gezerek İstanbulluları müzikle buluşturuyor. 

Gelenekselleşen yaz konserleri bu yıl “Semtimde Orkestra” diyerek yola çıkıyor. Haziran ayı boyunca 29 farklı dinletiyle 11 noktada müziği İstanbullularla buluşturacak İBB Orkestraları’nın rotasında; Ataşehir, Bakırköy, Beykoz, Beylikdüzü, Eyüp, Fatih, Kadıköy, Kağıthane, Pendik, Şişli ve Üsküdar yer alıyor.

“Semtimde Orkestra” konser serisinin ilki İBB Kent Orkestrası ile Maçka Parkı’nda 7 Haziran’da gerçekleşecek. Açık havada müzik ziyafeti yaşatacak İBB Kent Orkestrası, İBB Türk Sanat Müziği Topluluğu, İBB Türk Halk Müziği Topluluğu, İBB Mehteranı ve İBB Bandosu’nun konserleri Eylül ayına kadar sürecek.

Yaz boyunca gezerek müzik yapacak İBB Orkestraları’nın ücretsiz konser programına İBB Orkestraları sosyal medya hesaplarından ulaşılabilir.
 


Yorum Yazın