Selen Görgüzel, Serdar Ortaç'a 'Git tedavi ol' diye haykırdı: Cinsel tatminsizliği var

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Selen Görgüzel, Serdar Ortaç'a 'Git tedavi ol' diye haykırdı: Cinsel tatminsizliği var
Abone ol
Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Selen Görgüzel'in Serdar Ortaç hakkında söyledikleri dikkat çekti. Ortaç'a tedavi olması gerektiğini dile getiren Görgüzel, ünlü şarkıcıda cinsel tatminsizliğin olduğunu iddia etti.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Selen Görgüzel, yaptığı yorumlarla gündeme gelmeye devam ediyor.

Son olarak, TikTok platformunda yayınlar açarak yaptığı muhabbetlerle eleştirilen Serdar Ortaç'ı ele Alan Görgüzel, “Bence Serdar Ortaç'ın cinsel tatminsizliği var. Bu da çok ciddi anlamda bu şekilde psikolojik dengesizliğe sebebiyet veriyor. Yani doktor değilim ama bugüne kadar okuduğum kitaplardan ve tecrübelerden bize yansıyan o” ifadelerini kullandı.

“Ben altında başka şeyler ararım”

“Chloe gibi bu kadar fedakar kadınla bir adam eğer mutlu olamadıysa, adam gibi yuvasına sahip çıkamadıysa ben bunun altında başka şeyler ararım.” diyen Görgüzel, Takıntı hastalığına da değinerek, “Domino taşı gibi hata silsilesi arka arkaya geldi.” dedi.

Bir an önce şarkıcının kendisine gelmesi gerektiğini vurgulayan Görgüzel, "Önce bir kendini fark edecek ve tedavi olmak isteyecek. Göz göre göre bir sanatçının sabun gibi eriyor olduğunu görmek psikolojimizi bozuyor. Git tedavi ol". Ben ekrandan sana bakaya korktum nasıl kadınlar gelsin de seninle aşk yaşasın." ifadelerini kullandı.


Yorum Yazın