Sedat Peker: "Suç örgütü üyeliğimden istifa ediyorum"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sedat Peker: "Suç örgütü üyeliğimden istifa ediyorum"
Abone ol
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda "suç örgütü üyeliğimden istifa ediyorum" dedi. Peker, Halk Tv'de Gazeteci İsmail Saymaz'ın sorularına yanıt veren Veyis Ateş'e sosyal medya üzerinden yüklendi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda "suç örgütü üyeliğimden istifa ediyorum" dedi.

Peker'in son paylaşımı şöyle oldu:

"YÜCE TÜRK MİLLETİ; bu kadar utanmaz gazetecinin, siyasinin, maalesef ki devlet görevlisinin olduğu bir ortamda mahcubiyetimden dolayı suç örgütü üyeliğimden istifa ediyorum. Lütfen kabul edin (bunları mahkum ettirmeden asla istifa etmeyeceğim)."

9 DAKİKALIK BÖLÜM

Organize suç örgütü lideri Peker ayrıca Özlem Gürses'i etiketleyerek, "Sezgin Baran Korkmaz’ın diğer 9 dakikalık bölümü kimseye dinletmemesinin sebebi, kendisinin devlet güvenliğiyle ilgili bir bölüm olduğunu söylemesidir" dedi. 

Öte yandan Sedat Peker, Veyis Ateş'in Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro aldığı iddialarını Halk TV'de yanıtladığı sırada; Twitter hesabından paylaşımlarda bulundu.

Peker, ''Bu ülke birçok yüzsüz ve yalancı gördü, ancak veyis ateş gibi bir yüzsüz ve yalancı görmedi. Sayın İsmail Saymaz konuşmayı dinledim diyor, böyle bir konuşma yok diyor'' ifadelerini kullandı. 

Peker, paylaşımında, ''İçişleri Bakanı kendisine koruma polisi ve tahsisli araç vermiş mi? Eğer verdiyse bunu hangi sebeple verdi?'' sorusunu sordu. 

Suç örgütü lideri, ''Anonsçu Veyis, Süslü Sülü'yü yüce divandan kurtarmak için, 80 milyonun önünde rezil olmayı bile göze alıyor. Bu nasıl bir rezillik. süslü sülü, seni kimse kurtaramaz'' diye yazdı. 

 


Yorum Yazın