Sedat Peker: Mehmet Ağar'ın oğlunu tecavüzden şikayet eden kadın ertesi gün ölü bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sedat Peker: Mehmet Ağar'ın oğlunu tecavüzden şikayet eden kadın ertesi gün ölü bulundu
Abone ol
Suç örgütü lideri Sedat Peker, "Mehmet Ağar ve Pelikancıların gerçek yüzü" ismiyle yeni bir video paylaştı. Peker, "Mehmet Ağar'ın oğlunu tecavüzden şikâyet eden kadın ertesi gün ölü bulundu" dedi. Söz konusu kadının adı: Kaharman Yeldana.

Suç Örgütü lideri Sedat Peker, kendisine yönelik operasyonlar sonrası çektiği videoda "Şahsıma yapılan kanunsuzlukların taşeronu Mehmet Ağar ve Pelikancılardır" diyerek yeni videolar çekeceğini belirtmişti. 

"Mehmet Ağar ve Pelikancıların gerçek yüzü" başlığıyla yayınladığı ikinci videoda Peker, "Tolga Ağar'ın bir kız arkadaşı var Kırgız ya da Kazak uyruklu. Kızcağız jandarmaya gidiyor, Tolga Ağar bana tecavüz etti diye. Kız şikayet ediyor. Daha sonra kızı helikopterle aldırıyorlar. Kız ertesi gün ölü bulunuyor. Orada bir garipcağız öldü, herkes biliyor kimse sesini açmıyor" diye konuştu. 

PEKER'İN BAHSETTİĞİ KADIN KİM?

Elazığ’da yaşayan 21 yaşındaki Kazakistanlı Yeldana Kaharman isimli kadın, evde şüpheli şekilde yaşamını yitirmiş olarak bulunmuştu. Vücudunda darp ya da kesik izi bulunmayan 21 yaşındaki Kaharman'ın intihar ettiği iddia edilmiş, ölümün Ağar ile ilişkisi olduğu iddiaları ortaya atılmıştı.  İstanbul 5. Sulh Ceza Hakimliği konuyla ilgili haberlere erişim engeli getirmişti.

 


Yorum Yazın