Save Ralph Projesi... Tavşan sembolüyle kozmetik sektörüne eleştiri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Spencer Susser tarafından yazılan ve yönetilen kısa film “#SaveRalph”; kozmetik sektöründe yer alan pek çok markanın, hayvanlar üzerinde yaptığı testlere ve bu testlerin acımasızlığına dikkat çekiyor.

Save Ralph kısa filmi ile dermatolojik testlerde kullanılan tavşanlar konu ediliyor. Deney tavşanlarının ele alındığı Save Ralph kısa filminde deneyler esnasında yaşanan olumsuzluklara dikkat çekiliyor.

SAVE RALPH KISA FİLMİ KONUSU

Ralph isimli bir tavşanın gündelik hayatının anlatıldığı kısa filmde tavşanın işe gitmesi ve bir laboratuarda denek olarak çalıştığı görülüyor. Film, güzellik için hayvanların acı çekmemesi ve ölmemeleri için önemli bir söz söyleyerek sona eriyor.

SAVE RALPH KISA FİLMİ SESLENDİRME KADROSU

Deneklik yapan bir tavşanın anlattığı hikayede, tavşan Ralph karakterini, ünlü yönetmen ve oyuncu Taika Waititi seslendiriyor. Seslendirme kadrosunda ayrıca Zac Efron, Ricky Gervais, ve Olivia Munn başı çekiyor. Tricia Helfer, Pom Klementieff ve Rodrigo Santoro'nun da seslendirme kadrosunda yer aldığı kısa film, Humane Society International'ın başlattığı kampanya ile başladı.


Yorum Yazın