Şampiyonlar Ligi kura çekimi tekrar edilecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şampiyonlar Ligi kura çekimi tekrar edilecek
Abone ol
Şampiyonlar Ligi son 16 turu kura çekiminde yapılan hatadan dolayı UEFA kura çekiminin tekrarlanacağını açıkladı

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu kura çekiminde, ilk turda aynı grupta mücadele eden Villarreal ve Manchester United yanlışlıkla aynı torbada yer aldı.

Villarreal'in eşleşebileceği takımların kura torbasına yanlışlıkla Manchester United eklendi ve İspanyol ekibinin rakibi olarak çekildi. İki takım aynı grupta yer aldıklarından bu kura gerçekleşemedi. Kura torbası yeniden karıştırıldı ve Villarreal'in rakibi bu kez Manchester City oldu.

Daha sonrasında Atletico Madrid'in rakiplerinin belirleneceği kura torbasına Manchester United'ın katılamadığı görüldü. Bu durum, Atletico Madrid'in çekebileceği rakipler arasında Manchester United'ın yer almamasına yol açtı.

Bunun üzerine UEFA kura çekiminin teknik bir arızadan kaynaklanan hata nedeniyle TSİ 17.00'de tekrarlanacağını duyurdu.

Ne olmuştu?

Şampiyonlar Ligi son 16 turu kura çekiminde yapılan hatadan dolayı UEFA kura çekiminin tekrarlanacağını açıkladı.

UEFA Avrupa Ligi'nde play-off turu kuraları çekildi.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı organizasyonundaki play-off eşleşmeleri, İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen çekiliş sonucu belli oldu.

Aynı ülkeden takımların eşleşemeyeceği kura çekimine, UEFA Avrupa Ligi gruplarında 2. sırayı alan ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nden elenen 8'er kulüp katıldı.


Yorum Yazın