Şahan Gökbakar: 'Büyük holdingler, doların yeşiline değil ağacın yeşiline sevdalı olsalar keşke'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şahan Gökbakar: 'Büyük holdingler, doların yeşiline değil ağacın yeşiline sevdalı olsalar keşke'
Abone ol
Komedyen Şahan Gökbakar, ''Büyük holdingler, doların yeşiline değil ağacın yeşiline sevdalı olsalar keşke'' açıklamasında bulundu.

Komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından ağaç talanına ilişkin açıklamalarda bulundu.

''Büyük holdingler var ya bizim ülkede;sahipleri,eşleri,çocukları sosyal sorumluluk projeleri yaparlar,orkestra kurar sanata önem verirler,sporu desteklerler vs ama ormanı,ağacı kestirip kömür sahası açmaya çalışırlar'' diyen Gökbakar, ''Doların yeşiline değil ağacın yeşiline sevdalı olsalar keşke'' ifadelerini kullandı. 

Şahan Gökbakar'ın paylaşımları şöyle:
''Beşiktaşta 112 KANSERLI agac kesilmis. Insanlar bana ses cikarmayacak misin yaziyor? Cikarmiycam, cunku belediye basta olmak uzere,bilim insanlari, orman mudurlugu vs tum yetkililer kesilsin demis.Yanlis uygulama ise verin mahkemeye.Ama zeytin agaclari kesilmesin demeye devam!

Rant uğruna kesilecek agaçlara ses çıkartırım ben. Kömür diye yok edilecek zeytin ağaçlarına ses çıkartırım. Tedbirli olunmadığı içi göz göre göre yanan kızıl çamlar icin bağırırım ben. Çünkü siyasi bir fanatizm veya kişisel çıkarlar degil, tabiat sevgisidir bana bunu yaptiran.

Büyük holdingler var ya bizim ülkede;sahipleri,eşleri,çocukları sosyal sorumluluk projeleri yaparlar,orkestra kurar sanata önem verirler,sporu desteklerler vs ama ormanı,ağacı kestirip kömür sahası açmaya çalışırlar.Doların yeşiline değil ağacın yeşiline sevdalı olsalar keşke.''


Yorum Yazın