Sadece uyarmıştı: öldüresiye dayak yedi ve canından oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sadece uyarmıştı: öldüresiye dayak yedi ve canından oldu
Abone ol
İstanbul Beylikdüzü'ndeki Büyükşehir Mahallesi'nde, 17 Eylül Cumartesi günü gece 04.00 sıralarında, eğlence mekanından çıkarak AVM otoparkındaki araçlarına yürüyen Bilal Zorel (20) ve kız arkadaşı A.K., yanlarından hızla geçen bir otomobile tepki gösterdi. Sonrasında ise tepki gösterdiği kişiler tarafından darpa uğradı.

İddiaya göre, yanlarından hızla geçen otomobildekileri uyaran 20 yaşındaki Bilal Zorel, sopalarla darp edildi. Yaralanan Bilal Zorel, kız arkadaşıyla birlikte hastaneye gitmeye çalışırken direksiyon başında baygınlık geçirerek, kaza yaptı. Yoğun bakıma alınan Bilal Zorel, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Zorel'e saldıran otomobilin sürücüsü ve yanındaki kişi tutuklandı.

Sadece uyarı bulunmuştu ama canından oldu

DHA'da yer alan habere göre ani fren yaparak otomobilden inen Çağatay Enes Çolak (21) ve Emrah Beyazit (24), sopalarla Zorel'e saldırdı. Başına darbe alan Bilal Zorel yere düştüğünde, saldırganlar tekmeleyerek darp etmeyi sürdürdü. Saldırganlar daha sonra oradan hızla uzaklaştı.

Şüpheliler Çağatay Enes Çolak'ın 9, Emrah Beyazit'ın 6 suç kaydı olduğu belirlendi. Polis ekipleri saldırganları 7 Ekim'de gözaltına aldı.

Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye çıkarılan Çolak ve Beyazit tutuklandı. Bilal Zorel ise 17 Ekim Pazartesi günü yoğun bakımda hayatını kaybetti. Zorel'in memleketi Elazığ'da toprağa verildiği öğrenildi.
 


Yorum Yazın