'Temel Bey'i devirme planı mı?'

Saadet Partisi'nde neler oluyor...

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Saadet Partisi'nde neler oluyor...
Abone ol
Oğuzhan Asiltürk'ün, Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından Saadet Partisi'ni Cumhur İttifakı'na dahil etmek için kurultay hazırlığı yaparak, Genel Başkan Karamollaoğlu'nu koltuğundan etmek için çalıştığı iddiasına, yeni bir yorum geldi. Gazeteci Özışık, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun yerine, Erbakan'ın 25 yıl danışmanlığını yapan Prof. Dr. Mete Gündoğan'ı getirmek istediklerini öne sürdü

Gazeteci Hadi Özışık, Habertürk'te Veyis Ateş'in sunduğu Türkiye'nin Nabzı programında Saadet Partisi'nde Temel Karamollaoğlu'nun karşısına çıkartılacak yeni Genel Başkan adayını açıkladı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Oğuzhan Asiltürk'e yaptığı ziyaret sonrası Saadet Partisi'nin içerisinde olağanüstü gelişmeler yaşanıyor.

Asiltürk'ün Millet İttifakı içerisinde yer alan Saadet Partisi'ni, Cumhur İttifakı'na sokmak için kurultay hazırlığı yaparak, SP lideri Temel Karamollaoğlu'nu devirmek için çalıştığı iddia ediliyordu.

Hadi Özışık, Habertürk canlı yayınında Saadet Partisi'ne ilişkin edindiği kulis bilgisini paylaştı.

Hadi Özışık'ın "Oğuzhan Asiltürk'ün Saadet Partisi'ni kongreye götüreceği yönünde bana bir bilgi geldi. Yeni bir bilgi" sözlerinin ardından Veyis Ateş, "Genel başkan değişikliği anlamında mı?" diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Hadi Özışık da, Veyis Ateş'in sorusuna "Evet" yanıtını verdi.

Daha sonra ise Hadi Özışık,  Gürkan Hacır'ın "Temel Bey'i deviriyorlar mı?" sorusuna "Tam ifade edersek, öyle" dedi.

Özışık, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun yerine, Erbakan'ın 25 yıl danışmanlığını yapan Prof. Dr. Mete Gündoğan'ı getirmek istediklerini öne sürdü.


Yorum Yazın