Rusya'da barut fabrikasında patlama: 5 ölü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rusya'da barut fabrikasında patlama: 5 ölü
Abone ol
Rusya'nın Tambov bölgesindeki bir barut fabrikasında yaşanan patlamada beş kişi yaşamını yitirdi. Vali Yegorov, olayın saldırı ya da sabotaj olmadığını söyledi.

Rusya'nın Tambov bölgesinde barut fabrikasında meydana gelen patlamada beş kişinin hayatını kaybettiği, 13 kişinin yaraladığı açıklandı. Rusya Acil Durumlar Bakanlığı Tambov Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 20 Haziran Salı gübü barut fabrikasında patlama meydana geldiği, ardından da yangın çıktığı bildirildi. Açıklamada, patlamada beş kişinin yaşamını yitirdiği, 13 kişinin de yaralandığı kaydedildi.

'SALDIRI YA DA SABOTAJ DEĞİL'

Reuters'ın Rusya'nın TASS haber ajansından aktardığına göre, patlamaya ilişkin açıklama yapan Tambov bölgesel soruşturma komitesi, olayda dört kişinin yaşamını yitirdiğini, ağır yaralanan bir işçinin ise hastanede hayatını kaybettiğini söyledi.

Patlamaya ilişkin yapılan ilk açıklamalarda, patlamada dört kişinin öldüğü, iki kişinin yaralandığı belirtilmişti. Vali Maksim Yegorov ise konuya ilişkin açıklamasında olayın saldırı ya da sabotaj olmadığını söylemişti.


Yorum Yazın