Russell Hobbs ne markasıdır? Russell Hobbs markası hakkında detaylı bilgi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Russell Hobbs ne markasıdır? Russell Hobbs markası hakkında detaylı bilgi
Abone ol
Mutfak aletleri alanında dünyaca ünlü bir marka olan Russell Hobbs hakkında detaylı araştırma yapılıyor. Su ısıtıcılardan kahve makinelerine, ekmek kızartma makinelerinden yemek hazırlama aletlerine kadar birçok çeşit farklı ürünü bulunan marka hakkında aranan bilgiler haberimizde...Russell Hobbs ne markasıdır? Russell Hobbs markası hakkında detaylı bilgi...

Russell Hobbs 65 yılı aşkın süredir dünyadaki milyonlarca eve, mutfak aletleri sunmaktadır. Endüstrideki sayısız ilklerinin yanında stil ve tasarım sahibi ürünleri ile amacı köklerine ve değerlerine bağlı kalarak ev ve mutfaklardaki hayatı kolaylaştırmaktır.  

Russell Hobbs ne markasıdır? Russell Hobbs markası hakkında detaylı bilgi

1952'deki ilk ürün lansmanından bu yana, yenilik ve tarz dendiğinde akla gelen ilk markadır. Su ısıtıcılardan kahve makinelerine, ekmek kızartma makinelerinden yemek hazırlama aletlerine kadar tüm ürünlerde Russell Hobbs müşteri ihtiyaçlarını anlamaya ve beklentileri aşmaya çalışmaktadır.

Russell Hobbs, İngiliz ev aletleri üreticisidir . 1952'de William Russell ve Peter Hobbs tarafından kurulan şirket, 1960'larda Birleşik Krallık pazarındaki birincil su ısıtıcısı üreticisi oldu.

Tarihi boyunca pek çok kurumsal satın alma işlemine tabi tutulan, üretim operasyonunu Doğu Asya'ya taşıyan ana ofisi şu anda İngiltere'nin Failsworth kentinde bulunuyor .

 Şirket 1952'dedünyanın ilk elektrikli kahve süzücüsünü tanıtmıştır.

Ürün Çeşitleri

Kahve makineleri

Su ısıtıcıları

Ekmek kızartma makineleri

Fırın

Ütü

Yemek hazırlama aletleri

Blender, Mixer…

 

Russell Hobbs ürünlerini incelemek için tıklayınız


Yorum Yazın