Mandarin'de villa kiraladı

Rus milyarder Abramoviç Bodrum'da tatilde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rus milyarder Abramoviç Bodrum'da tatilde
Abone ol
Dünyaca ünlü Rus milyarder ve İngiliz futbol takımı Chealsea'nın sahibi Roman Abramoviç'in ultra lüks yatı "Eclipse", Muğla'nın gözde turizm merkezi Bodrum'a geldi. Daha önce de Türkiye'nin koylarını ziyaret eden Rus Oligark yatından pek inmemişti ancak bu kez Bodrum'un en pahalı tesisi Mandarin'in en büyük evini kiraladı...

MUHALİF (ÖZEL)
Bodrum dolar milyarderi Rus iş adamı Roman Abramoiç'i ağırlıyor. Daha önceki gelişlerinde teknede gecelemeye tercih eden Abramoviç bu kez Bodrum'un en pahalı tesisi unvanına sahip Mandarin'in en buyuk evini kiraladı. Üstelik bu kez Abramoviç'e ailesi de eşlik ediyor. Rus milyarderin koruma ordusunun bir kısmı için aynı tesiste oda kiralanırken bazı korumalar için ise yakın otellerde oda tutuldu.

164 metre uzunluğunda ve 22 metre genişliğindeki 6 kat mega luks yatiyla Bodrum'a gelen Abramoviç'in Türkiye'nin doğasına ve havasına hayran olduğu da bu geziyle ortaya çıkmış oldu. 

Yaklaşık 340 milyon avroya mal olduğu belirtilen yat, helikopter pisti ve yüzme havuzunun yanı sıra lüks süit odalar, mini deniz altı ile spor salonu gibi birçok lüksü barındırıyor.

Nefes kesici manzaralar, açık havuz ve fitness olanaklarına sahip bir villa kiralayan Abramoviç'in kaldığı villa Mandarin'in en buyuk evi olarak biliniyor. Villa'nın sahibi, Doğuş Holding'in patronu Ferit Şahenk'ten satın alan uluslararası brokerlık yapan Türk iş adamı... Villada Abramoviç'e eşlik eden az sayıda hizmet personeli ve yakın korumalar da kalıyor...

Ege Denizi’ne tepeden bakan şiirsel bir konuma sahip olan iki katlı,  villada, havuz, duş ve şezlonglu muhteşem bir teras bulunur. Misafirler aynı zamanda fitness salonu, sauna ve buhar odasının da tadını çıkarabilir.

910 metrekarelik alana yayılmış tesis, nefes kesici manzaralarla muhteşem bir konaklama mekanı ve lüksün doruk noktasını sunuyor. Bodrum yarımadasının güzelliğinden ilham alan incelikli dekorasyonu sade ve modern... Tam donanımlı mutfağı, içerideki iki yemek masası ve dışarıdaki masasıyla bu villa, eğlenmek veya sakin bir yemek yemek ve dinlenmek için ideal.


Yorum Yazın