Robot kiralık kasa nedir? Türkiye'de bir ilk olan robot kiralık banka kasası nerede bulunmaktadır? Ücreti ne kadardır?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Robot kiralık kasa nedir? Türkiye'de bir ilk olan robot kiralık banka kasası nerede bulunmaktadır? Ücreti ne kadardır?
Abone ol
Değerli eşyalarınız ya da özel belgeleriniz için güvenilir bir yer bulmakta zorlanabilirsiniz. Bu durumda 7/24 başvurabileceğiniz bir yerin mevcut olduğunu biliyor muydunuz? Türkiye'de bir ilk olan robot kiralık banka kasası nerede bulunmaktadır? Robot kiralık kasa nedir? Ücreti ne kadardır? İşte detaylar...

İnsanlar için özel bir eşya olabilir, çok değerli bir belge olabilir. Ya da bir mücevher olabilir. Böyle materyalleri evde saklamak oldukça zordur. Günlük yaşantıda her anımızı evde geçirmemiz mümkün olmuyor. Olsak bile hırsızlardan kendimizi ne ölçüde koruyabiliriz. Kaybettiğimizde çok üzüleceğimiz değerli materyallerimiz olabilir. İş Bankası'nın bunun için çok önemli bir çözümü var. İsmi robot kiralık kasa. Türkiye'de ilk defa bu köklü banka tarafından hayata geçirilmiş. Peki, Robot kiralık kasa nedir? Türkiye'de bir ilk olan robot kiralık banka kasası nerede bulunmaktadır? Ücreti ne kadardır?

 

Robot kiralık kasa nedir? (Özel Kasa)

Değerli eşyaların ve belgelerin, oluşabilecek risklere karşı kiralık kasalarda güvenle saklanabilmesini sağlıyor. 7/24 kasaya ulaşım sağlanabiliyor.

 

Türkiye'de bir ilk olan robot kiralık banka kasası nerede bulunmaktadır?

İş Bankası'nın resmi sayfasında yer alan bilgi şu şekildedir.

Robot Kasalar (Özel Kasa) İstanbul Şubemizde bulunmakta olup, Şubemizin hizmet vermediği saatlerde de ziyaret edilebilmektedir. Bu sayede; mesai saatleri dışında ve tatil günlerinde de olmak üzere 7 gün 24 saat kasanızdaki kıymetlere erişebilirsiniz. Kasanızı kiralarken kiralık kasa ücreti ve bir kereye mahsus depozito ücreti tahsil edilmekte ve kasanın kapatılması durumunda depozito ücreti tarafınıza iade edilmektedir. Kiralık kasaların kira ücreti kiralama periyodu ve kasaların ebatlarına göre değişmektedir.

 

Robot kiralık kasa ücretleri

Büyük Boy Özel Kasa  2855TL

Orta Boy Özel Kasa     2120TL

Küçük Boy Özel Kasa  1765TL

 

Robot Kiralık Kasalar ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.


Yorum Yazın