Real Madrid’in Arda Güler hakkındaki gelecek planları ne?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Real Madrid’in Arda Güler hakkındaki gelecek planları ne?
Abone ol
Real Madrid, Fenerbahçe’den transfer ettiği Arda Güler’in fiziksel gelişim sürecinde Rodrygo’ya uyguladığı tarifeyi baz alacak. İkinci sakatlığını da atlatan ve takımla çalışmalara başlanan Arda Güler’in kasım ayında tam olarak oynayacak hale gelebileceği aktarıldı.

Real Madrid’in sezon başında Fenerbahçe’den 20+10 milyon euroya transfer ettiği Arda Güler, iki talihsiz sakatlık geçirmişti.

Menisküs ameliyatı geçiren ve iyileşir iyileşmez bir kez daha sakatlanan Arda Güler, ikinci sakatlığını da atlattı ve takımla çalışmalara yeniden başladı.

AS, Real Madrid’in Arda Güler’in iyileşme ve oynamaya hazır hale gelme sürecinde izleyeceği stratejiyi okurlarıyla paylaştı.

Haber detayında Rodrygo’nun Brezilya’dan geldiği dönemdeki fiziksel zayıflığından bahsedilirken, oyuncuya uygulanan metodun aynısının Arda Güler için de izleneceği aktarıldı.

Arda Güler’in fiziksel zaafiyetlerinin ve sakatlığa yatkın olmasının Real Madrid teknik ve sağlık ekibi tarafından fark edildiği ve genç oyuncunun tam hazır olmadan sahaya sürülmeyeceği vurgulandı.

Real Madrid’in ekim ayındaki periyotta Arda Güler’i riske etmeyeceği, oyuncuya kasım ayındaki maçlarda görev vermeye başlayacağı kaydedildi.


Yorum Yazın