Rapçi Güneş hakkındaki bu gerçeği biliyor muydunuz? Meğer Aleyna Tilki ile kader ortağıymış

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rapçi Güneş hakkındaki bu gerçeği biliyor muydunuz? Meğer Aleyna Tilki ile kader ortağıymış
Abone ol
2022 yılında çıkartmış olduğu "Suçlarımdan Biri" şarkısı ile büyük bir çıkış yakalayan rapçi Güneş hakkında çoğu kişinin bilmediği gerçek ortaya çıktı.

2022 yılında çıkartmış olduğu "Suçlarımdan Biri" şarkısı ile büyük bir çıkış yakalayan rapçi Güneş, son dönemlerin en popüler isimlerinden bir tanesi.

Özellikle sosyal medyada şarkılarıyla yapılan paylaşımlar, bilinirliğinin iyice artmasını sağladı. TikTok'ta şarkıları milyonlarca kişi tarafından videolarda kullanıldı ve dillerden dillere gezmeye başladı.

Daha sonrasında "NKBİ" şarkısı da büyük bir çıkış yakaladı.

Güneş'in yeni şarkılarının yükselişe geçmesi ile birlikte eski şarkılarından 'Dua' da popüler olup en çok dinlenenler listesinde yeniden yerini aldı. Kendisi son dönemin en gözde isimlerinden olmakla beraber, 'Haydi Gel Benimle Ol' şarkısına yaptığı cover ile büyük bir beğeni topladı.

Farklı tarzı ve kendine has yüksek enerjisi ile herkesin beğenisini toplayan, konserleri bir hayli dolu geçen Güneş'in sosyal medyada da büyük bir kitlesi var.

Rapçi Güneş, 2015 yılında O Ses Çocuklar'a katıldı.

O Ses Çocuklar'ın ikinci sezonunda Mustafa Ceceli, Murat Boz, Hadise ve Oğuzhan Koç jürilik yapıyordu. Güneş de bu sezonda ekranlara gelen isimlerden biri oldu.

"Little Me" şarkısı ile sahneye çıkan, arada hatalar yapan ve çok heyecanlanan Güneş Taşkıran, dört jüri üyesin, de döndürmeyi başarmıştı.

İlk olarak Mustafa Ceceli, ardından Murat Boz ve Oğuzhan Koç kendisine dönmüştü. Hadise ise şarkının sonunda en son butona basan isim olmuştu. Güneş ise jüriler arasından Oğuzhan Koç'u seçmişti.

Finale kadar yükselen ve fakat birinci olamayan olarak tamamlayan Güneş, bu kaybını 'haksızlık' şeklinde yorumlamıştı.

Aleyna Tilki de yine Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Yetenek Sizsiniz programına katılmıştı.

14 yaşında katılmış olduğu Yetenek Sizsiniz programında yarı finale kadar ilerlemiş ve bu turda da %70 olumlu oy almıştı. Fakat 2015 sezonu birincisi olamamıştı.

Şu an ünlü olan iki isim de 2015 sezonlarında yarışmış ve birinciliği kaçırmış...


Yorum Yazın