Putin tezahüratı yapan Fenerbahçe tribünlerine UEFA'dan ceza gelecek mi? Fenerbahçe ceza alır mı?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Putin tezahüratı yapan Fenerbahçe tribünlerine UEFA'dan ceza gelecek mi? Fenerbahçe ceza alır mı?
Abone ol
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile karşılaştı. Rakip futbolcunun attığı golden sonra tribünlere hareket yapmasıyla birlikte Fenerbahçe taraftarı da Putin tezahüratında bulundu. Bu doğrultuda, Putin tezahüratı yapan Fenerbahçe tribünlerine UEFA'dan ceza gelecek mi? Fenerbahçe ceza alır mı? soruları merak ediliyor.

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi ön eleme maçında Dinamo Kiev'e elenerek kupaya veda etti. Yaşanılan slogan olayı ise geceye damga vurdu. Maç boyunca hakemin kötü yönetimine Ukraynalı futbolcunun abartılı sevinci de eklenince tribünler Putin lehine sloganlar atmaya başladı. Bu sloganların UEFA nezdinde nasıl karşılanacağı merak ediliyor. Peki, Putin tezahüratı yapan Fenerbahçe tribünlerine UEFA'dan ceza gelecek mi? Fenerbahçe ceza alır mı?

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçında Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile kendi sahasında rövanş maçına çıktı. Karşılaşmayı Fenerbahçe 2-1 kaybetti. Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Fenerbahçe tribünlerinden yükselen bir tesahürat ise taraftarları ve ekran başındakileri bile şaşırttı. Maçın 57. dakikasında Ukrayna temsilcisinin 1-0 öne geçmesinin ardından Kievli oyuncuların abartılı sevinci Fenerbahçe taraftarını kızdırdı. Statta dakikalarca Rusya Devlet Başkanı lehine "Vladimir Putin" tezahüratları yapıldı.

Fenerbahçe'ye UEFA'dan ceza gelecek mi?

Ahmet Çakar'dan tezahürat açıklaması geldi. Ahmet Çakar, "UEFA icra kurulu acil koduyla telekonferansla toplandı. Maçın gözlemci ve temsilcisi ile görüştüler. Putin tezahüratı büyük sıkıntı yaratacak." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe ceza alır mı?

Fenerbahçe'nin ceza alıp almayacağına dair UEFA'dan henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Lusecu basın toplantısını protesto etti

Ukrayna ekibinin teknik direktörü Mircea Lucescu da Vladimir Putin tezahüratı nedeniyle basın toplantısını protesto etti ve toplantıya katılmadı.


Yorum Yazın