PlayStation Plus, Türkiye fiyatlarına yüzde 600 oranında zam yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
PlayStation Plus, Türkiye fiyatlarına yüzde 600 oranında zam yaptı
Abone ol
Sony'nin PlayStation konsolundaki abonelik sistemi PlayStation Plus'a dev bir zam yapıldı. PS Plus Deluxe ve Extra paket için tam yüzde 600 zam yapıldı. Yakında Essential paketi için de aynı zammın yapılması bekleniyor.

Geçtiğimiz haftalarda sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, Sony'nin PlayStation için oluşturduğu abonelik sistemi PlayStation Plus'a zam geleceğinin açıklandığını aktarmıştık. Yapılan resmi açıklamaya göre PlayStation Plus yıllık abonelik fiyatları, ABD'de yüzde 35 civarı zamlanacaktı. Şimdiyse bugün itibarıyla geçerli olacak zamlı fiyatlarla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Sony, zamlı PlayStation Plus abonelik fiyatlarını Türkiye'de de yansıtmaya başladı. Yaptığımız kontrollerde, yeni fiyatların henüz geçiş aşamasında olduğunu görüyoruz. Zira PlayStation Plus internet sitesinde yeni fiyatlar gösterilmiyor ancak PlayStation Plus için gösterilen reklamlarda ve Google arama sonuçlarında yeni fiyatlarla karşılaşıyoruz. Peki PlayStation Plus güncel fiyatları nasıl değişti?

Google arama sonuçlarında Essential paket için yıllık fiyat bilgisi ile karşılaşmadık. Ancak Extra ve Deluxe pakette çok ciddi bir zam var. Aşağıdaki ekran görüntülerinde de görebileceğiniz üzere Extra pakete yüzde 585, Deluxe pakete ise yüzde 595 zam gelmiş durumda.

PlayStation Plus Extra abonelik paketi için Google arama sonuçlarında gösterilen fiyat:

PlayStation Plus Deluxe abonelik paketi için Google arama sonuçlarında gösterilen fiyat:

Hemen şimdi PlayStation Plus'ın resmi internet sitesine ulaşırsanız, abonelik paketlerini eski fiyatlardan satın almaya devam edebileceğinizi görüyoruz. Öte yandan; Google arama sonuçları da henüz herkes için aynı sonuç vermiyor. Anlayabildiğimiz kadarıyla Sony, şu an için arka planda yeni fiyatları yayına almak için çalışma yapıyor. 


Yorum Yazın