Plaj çantanızda olması gereken bakım ürünleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Plaj çantanızda olması gereken bakım ürünleri
Abone ol

Vücut için Güneş Koruyucu

Güneş koruyucunuzu gün içinde sadece bir kere uygulamanız yetmez. Güneşe çıkmadan yarım saat önce süreceğiniz ilk katmanın ardından birkaç saat aralıkla uygulamayı yenileyerek cildinizi zararlı UV ışınlarından tüm gün koruyun.

Yüz için Güneş Koruyucu

Yüzünüz için de ekstra güneş kremi bulundurmak bir tercih değil, aksine gereklilik. Yaşlanma belirtilerini artıran ve cildi kurutan, yoran güneş ışınlarına karşı sürekli tazelemeniz için çantanızda mutlaka bir güneş koruyucu bulundurmalısınız.

Saçlar için Bakım Yağı

Saç bakım yağları kuruyan ve yıpranan saçların en önemli müttefiklerinden. Denize veya havuza girmeden önce saçlarınıza uygulayacağınız bakım yağıyla hem saçlarınızı şımartın hem de suyun saçınıza emilerek vereceği zararın önüne geçin.

Cildinizi güneşten korurken nemlendirmeyi unutmayın. Gün sonunda kullanacağınız yoğun nemlendiricilerin aksine daha hafif yapılı ve hızlı emilen bir formül kullanarak konforlu bir plaj bakımı uygulayın. Cildinizin nemini sürekli tazeleyerek daha eşit ve daha kalıcı bir bronzluğa sahip olabilirsiniz.

Yüz Misti

Çantanıza atacağınız nemlendirici ve enerji verici bir yüz misti gün içinde clldinizin nemini tazelerken, görünümünüzü canlandırır, cildinize ekstra bakım yaparak şımartır. Mistlerin sıcak güneşin altında geride ferah bir etki bırakması da en büyük artılarından.

Koruyucu Dudak Balmı

Dudaklar göz çevrenizden sonra cildinizin en ince derisine sahip ikinci bölge, dolayısıyla SPF şart! Güneş koruyucu özellikli bir dudak balmıyla hem kuruyan dudaklarınıza bakım yaparken hem de onları güneşin zararlı etkilerine karşı destekleyin. Güzelliğinize daha canlı bir dokunuş için renkli ürünleri de tercih edebilirsiniz.

Kompakt Tarak

Saçlarınızın ıslakken iyice birbirine dolaşmaması ve daha sonradan açmaya çalışırken zarar vermemek için yanınızda kompakt bir tarak bulundurmak pratik bir çözüm olacaktır. Bu ürün plajda uygulayacağınız favori saç modelleriniz için de en iyi yardımcılardan.

Saçlar için UV Kalkanı

Saçlarınızın da güneşin zararlı ışınlarından korunmaya ihtiyacı var. İsterseniz hafif bir sprey isterseniz de şekillendirici krem yapılı ürünlerle saçlarınızın sağlığından ödün vermeyin.

Doğal Aydınlatıcı

Güneş ışınlarının altında kim ışıldamak istemez ki! Islak bitişli krem-stick yapılı güneş koruyucularla bir taşla iki kuş vurmanız mümkün. Cildinizi hem zararlı UV ışınlarına karşı koruyun hem de kusursuz bir highlighter'ın tadını çıkarın.

Işıltılı Yağlar

Plaj keyfiniz akşam üstüne ve geceye kadar uzanıyorsa, gün içinde kazandığınız bronzluğunuzun altını çizmek ve cildinize parlak bir dokunuş katmak için ışıltılı vücut yağlarından faydalanın. Cildi nemlendirirken çekici bir hava veren bu ürünler sizi bronz bir tanrıçaya dönüştürecek.


Yorum Yazın