Pinterest'ten yeni bir özellik daha

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pinterest'ten yeni bir özellik daha
Abone ol
Popüler sosyal medya uygulaması Pinterest'in, yeni getirdiği özellik ile mobilyalar sanal olarak evlerinizde görüntülenebilecek.

Pinterest, daha önce kozmetik ürünler için duyurusunu yaptığı “deneme” özelliğine ev mobilyalarını evde görüntülemek için artırılmış gerçeklik özelliğini ekliyor. Pinterest, bir mobilyanın satın alınmadan önce kullanılacağı alanda nasıl duracağı konusunda kullanıcıların fikir edinebilmesi bakımından yeni artırılmış gerçeklik özelliğini ev mobilyalarına getirdi, kullanıcıların bir mobilyayı satın almadan önce evlerinde nasıl görüneceği konusunda fikir edinmelerine olanak sağlayacak.


Platformun sunduğu AR Try On özelliği ile kullanıcıların yeni bir mobilya almadan önce evlerinde nasıl duracağı konusunda bir fikir edinmesini mümkün kılacak. 

Pinterest’in kıdemli başkan yardımcısı Jeremy King tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Pinterest’in ev dekorasyonu için AR Try On aracı, sanal ticaret ve gerçeklik arasındaki boşluğu kapatarak bu yolculuğu olabildiğince sezgisel hale getirmek için markalarımızın yenilikçi çözümleri nasıl keşfettiğini gösteren birçok örnekten biridir.”  


Yorum Yazın