Pınar Deniz'in gözyaşlarının ardından bomba iddia! "Yiğit Kirazcı'dan helallik alman lazım"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pınar Deniz'in gözyaşlarının ardından bomba iddia! "Yiğit Kirazcı'dan helallik alman lazım"
Abone ol
Pınar Deniz'in ağlarken fotoğraf paylaşması üzerine 'evlilik teklifi' yorumları yapılırken ortaya atılan bir iddia kafaları karıştırdı.

Ünlü oyuncular Kaan Yıldırım ve Pınar Deniz'in aşkı tüm sevenlerini kendine hayran bırakıyor. Sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla sürekli gündemde olan çift, son olarak Pınar Deniz'in ağlarken çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Gönderisine, "İşte öyle bir şey... 06.08.23..." notunu düşen Deniz, takipçilerinden birçok yorum aldı.

Çiftin hayranları, fotoğrafın altına "Evlilik teklifi mi aldın?", "Kesin evlilik teklifi bu..." ve "Bence mutluluk gözyaşları" gibi yorumlar yaparak heyecanlarını dile getirdi. Kaan Yıldırım da sevgilisinin paylaşımına kalp emojisi ile yanıt vererek aşkını bir kez daha göstermiş oldu. Bu romantik paylaşımlar, çiftin hayranlarını bir kez daha mest etti.

Ancak Hakan Kanburoğlu isimli gazetecinin ortaya attığı iddia kafaları karıştırdı.

Pınar Deniz'in Kaan Yıldırım'la mutlu olamayacağını tahmin eden Kanburoğlu, “Ayrıca yiğit kirazcıdan helallik alman lazım! Malum yiğitle sevgiliyken Kaan'la yemek yediğin söyleniyor menajer aracılığıyla” ifadelerini kullandı.


Yorum Yazın