Pınar Altuğ’dan sosyal medyadan eşini eleştiren takipçisine yanıt

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Pınar Altuğ’dan sosyal medyadan eşini eleştiren takipçisine yanıt
Abone ol
Oyuncu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan’ın son ses müzik açarak yanlarına yaklaşan tekneyi paylaşarak tepki gösterdiği paylaşımına gelen bir yoruma cevap verdi.

Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ve kızıyla tekne tatili yapıyor. Atacan, sosyal medya hesabından son ses müzik açarak yanlarına yaklaşan tekneyi yayınlayarak, yüksel sesle şarkı açmasını ve başka insanları rahatsız etmesini eleştirdi.

Atacan’ın paylaşımı yanlış anlayan bir kullanıcı da Pınar Altuğ’a mesaj atarak, ”Eşiniz gezi teknesini küçümser bir paylaşım yapmış. Asıl sizlerin oradaki insanlara saygı duymanız gerekir, herkes kadın eteğinde para kazanmıyor” dedi. 

Gelen mesaja sessiz kalmayan ve eşinin yanlış anlaşıldığını söyleyen Altuğ ise takipçisine şu sözlerle karşılık verdi: 

”Konuyu yanlış anlayanlar olmuş sanırım, bizim sözümüz tatil yapanlara değil, o tekneyi işletenlere. Özgürlüğümüzün başkalarının özgürlüğüyle kısıtlı olduğunu unutmadan yaşamak lazım. Herkesin sakince oturduğu bir koyda son ses müzik çalıp teknelerin dibine kadar girmek pek olmuyor. Ha bu arada kadın eteğinde para kazanmak derken? Başkalarına olan saygınız ve tavrını da gayet anlaşılır, size cevap vermek ne kadar doğru onu da bilmiyorum.”


Yorum Yazın