Paris Hilton'dan sosyal medyada bebeğine yapılan acımasız yorumlara yanıt

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Paris Hilton'dan sosyal medyada bebeğine yapılan acımasız yorumlara yanıt
Abone ol
Paris Hilton, taşıyıcı anneden dünyaya gelen bebeği Phoenix'in görünümüyle ilgili yapılan acımasız yorumlara yanıt verdi

Paris Hilton, 10 ay önce taşıyıcı anneden dünyaya gelen oğlunun fotoğraflarını sık sık sosyal medyada paylaşıyor. 42 yaşındaki iş kadını, DJ ve şarkıcı Hilton; eşi Carter Reum ile 16 Ocak'ta kavuştukları oğulları Phoenix Barron'un son fotoğraflarına gelen yorumlara yanıt verdi.

Hilton geçen hafta, kucağında oturan oğluyla çektirdiği fotoğrafları, "Benim sevgili meleğim Phoenix'in New York'a ilk gelişi" notuyla paylaşmıştı.

Bebeğinin fotoğraflarının altına, kafasının çok büyük görünmesiyle ilgili acımasız yorumlar yazan bazı takipçileri, Hilton'un oğlunun bir hastalığı olduğunu ima ederek, neden onu doktora götürmediğini sordu.

Hilton, oğlunun bir hastalıktan dolayı kafasının büyük olduğu şeklinde yapılan yorumlara, "Bu dünyada bazı hasta insanlar var. Meleğimin sağlığı mükemmel. Evet, tabii ki doktora götürüyorum, onun sadece beyni büyük" şeklinde yanıt verdi.

Carter Reum ile 2021'in sonunda evlenen Hilton, bebeğini taşıyıcı anne aracılığıyla dünyaya getirmeyi tercih etti.

"Phoenıx daima benim önceliğim"
People dergisine röportaj veren Hilton, "Phoenix daima benim ilk önceliğim ve sayesinde hayır demeyi öğrendim" ifadesini kullanmıştı. "Sürekli bazı şeylere hayır diyorum çünkü onunla mümkün olduğu kadar çok zaman geçirmek istiyorum" diyen Hilton, "Onun hayatındaki özel anların hiçbirini ve hiçbir dönüm noktasını kaçırmak istemiyorum" şeklinde konuşmuştu.


Yorum Yazın