Osmangazi Köprüsü'nden yılbaşı gecesi geçenlere ücret iadesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Osmangazi Köprüsü'nden yılbaşı gecesi geçenlere ücret iadesi
Abone ol
Otoyol Yatırım ve İşletme AŞ, Osmangazi Köprüsü'nden yılbaşı gecesi geçiş yapmaya çalışanların ücretlerini karşılanacağını açıkladı.

Yılbaşı gecesi Osmangazi Köprüsü'nden geçiş yapılacağı sırada gişelerin zamlı fiyatı yansıtmak için kapatıldığı iddia edilmişti. Otoyol Yatırım ve İşletme AŞ, yaşanan olayın teknik bir aksalıktan olduğunu ve sürücülere ücret iadesi yapılacağını açıkladı.

Otoyol Yatırım ve İşletme AŞ'den yapılan açıklamada, "31 Aralık 2021 gecesi Osmangazi Köprü gişelerinde yaşanan beklemelerden dolayı büyük bir üzüntü içerisindeyiz. 23.50 ila 00.30 saatleri arasında geçiş yapmaya çalışan tüm araç sahiplerinin geçiş ücretlerinin tamamı şirketimiz tarafından ödenecektir." denildi.

Otoyol Yatırım ve İşletme AŞ'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklama şöyle:

"Teknik aksaklıklar yüzünden sürücülerimize kısa süre de olsa bir mağduriyet yaşattık. 23.50 ila 00.30 saatleri arasında geçiş yapmaya çalışan tüm araç sahiplerinin geçiş ücretlerinin tamamı şirketimiz tarafından ödenecektir. Tamamen teknik bir aksaklıktan kaynaklanan bu sorun nedeniyle beklemek zorunda kalan araç sahiplerinden özür diliyoruz."

Açıklamada ayrıca, bu tip teknik aksaklıkların bir daha yaşanmaması için Otoyol Yatırım ve İşletme AŞ'nin gerekli sistem iyileştirme çalışmalarını en kısa sürede tamamlayacağı bildirildi.

 


Yorum Yazın