Orhan Gencebay'dan kadın sanatçıların kıyafetine ilişkin "yorum"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Orhan Gencebay'dan kadın sanatçıların kıyafetine ilişkin "yorum"
Abone ol
Orhan Gencebay, kadın sanatçıların sahne kıyafetine ilişkin tartışmalara katıldı. Arabesk şarkıcısı Gencebay, "Edeple iligli" dedi.

Hadise, Gülşen ve Hande Yener sahnede giydikleri kıyafetler nedeniyle hedef gösterilmişti. İzzet Yıldızhan ve Işın Karaca, kadın sanatçıların giydiği kıyafetler hakkında çeşitli yorumlar sarf etmişti.

Kadınların giydiği kıyafetlere "yorum" getiren şahıslar arasına Orhan Gencebay'da katıldı. Gencebay, kadın sanatçıların sahne kıyafetlerine ilişkin olarak, "Tabii ki biz mayoyla çıkmıyoruz, biraz daha günlük kıyafetlerle çıkabiliyoruz. Bunların hepsinin düşünerek gereğinin olması lazım diyorum, bu edeple ilgili" dedi.

Gencebay'ın "yorumu" şöyle:

"Bunu öncelikle ortaya söylemek istiyorum, her şeyin bir dengesi vardır, onu bulmak ve uygulamak lazım. Biz eskiden televizyonlara çıkarken smokinle çıkardık, şimdi zaman değişti. Tabii ki biz mayoyla çıkmıyoruz, biraz daha günlük kıyafetlerle çıkabiliyoruz. Bunların hepsinin düşünerek gereğinin olması lazım diyorum, bu edeple ilgili, akılla ilgili, eserin yapısıyla ilgili, her şeyden önce insana yakışan olması lazım" (Akşam)

 


Yorum Yazın