OnlyFans fenomeni Merve Taşkın'dan Kuran kursu itirafı: Hatim ettim

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OnlyFans fenomeni Merve Taşkın'dan Kuran kursu itirafı: Hatim ettim
Abone ol
Katarsiz adlı programa katılan OnlyFans fenomeni Merve Taşkın, yaptığı açıklamalarla gündeme geldi.

Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın, sosyal medyada teşhircilik yaptığı iddiası ile yargılandığı davada beraat etmiş, kısa süre ülkeden ayrılıp geri dönmüştü. Onlyfans fenomeni kazancıyla da uzun süre konuşulmuştu.

Merve Taşkın, Onlyfans'tan ayda 100 bin dolar kazandığını ancak yaşadığı hayat için bu kazancın en az 1 milyon dolar olması gerektiğini söylemişti.

Her açıklaması olay olan OnlyFans modeli Gökhan Çınar’ın Katarsis programına konuk oldu. Cinsel yaşamnına dair soruları açık açık yanıtlayan Taşkın; 'Oldum olası normal insanlar gibi sekse karşı çok ısınamadım. Kimse inanamayacak ama kendi iç dünyamda seks benim için çok gerekli bir şey değil. İçimden gelmiyor' dedi.

Gökhan Çınar OnlyFans modeline merakla soracağım 'insanlar ne istiyor?' dedi. Taşkın bu soruya şöyle cevap verdi; 'Çorap almak isteyen oluyor, iç çamaşırı almak istiyor, giydiğim ayakkabıyı yalamak isteyen oluyor, çiğnediğim sakızı almak isteyen oluyor, kimi normal görüşmek istiyor kimisi de benim başka bir erkekle yaşadığım cinselliği görmek istiyor' diyerek yanıt verdi.

Gökhan Çınar bu açıklamanın üzerine 'Sen bir teşhirci olduğunu düşünüyor musun?' diye sordu. Taşkın ise; 'Bizim toplumumuz çok mu ahlaklı? Haberlerde gördüğümüz şeyler. Bakmak istiyorlar ve ben bunu zorla yapmıyorum. Ben teşhirciysem maruz kalmak istiyorlar' dedi.

Ailesi hakkında konuşan fenomen, “Öz babam başka biriyle evliyken ben doğmuşum. Babam, beni ailesine itiraf etmeye götürdüğü sırada öldürülüyor. Doğumum aslında babamın ölümüne sebep oldu.” ifadelerini kullandı.

Annesinin daha sonra yine evli bir adamla birliktelik yaşadığını ifade eden Merve taşkın, üvey babasının onu her yıl Kuran kursuna gönderdiği ve orada hatim ettiğini söyledi.


Yorum Yazın