Nusret'in restoranı bomboş kaldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nusret'in restoranı bomboş kaldı
Abone ol
Dünyanın birçok yerinde restoranı bulunan Nusret'in New York şubesine giden TikTok kullanıcısı, mekanın bomboş olduğunu görünce bu anları sosyal medyadan paylaştı.
Haber Videosu

Tuz serpme hareketiyle geniş bir hayran kitlesi bulunan Nusret Gökçe, dünyanın çeşitli ülkelerinde restoran açtı. Birçok mekanı dolup taşan Nusret'in New York şubesinin boş olduğunu gören Simon Metin isimli sosyal medya fenomeni o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Nusret'e ait New York'ta bulunan restoranın bomboş olması sosyal medya ve İngiliz basınına dalga konusu oldu. Simon Metin isimli TikTok kullanıcısı, akşam saatlerinde Nusret' ait restorana girdi. Masaların tamamen boş olduğunu görünce videosunu çekip ''Akşam saat 6 ve burası çok yoğun" diyerek Nusret'i tiye aldı.

Altın kaplama etin fiyatı 22 bin TL

İngiliz uyruklu Simon Metin, daha sonra menüdeki fiyatları paylaşarak "Gözlerim beni yanıltıyor mu? Bu fiyatlar gerçek olamaz" dedi. Menüde et fiyatları 100 dolar ve 1190 dolar arası değişiyor. Bu fiyat sipariş verdiğiniz etin gerçek altınla kaplanıp kaplanmasını isteyip istemediğinize göre değişiyor.

En yüksek fiyat, ise "24 ayar altın kaplamalı yüksek mermer wagyu tomahawk" bifteğine ait. Fiyatlar karşısında şaşkına dönen adam, hiçbir şey sipariş etmeden mekandan ayrıldı.


Yorum Yazın