Nursen Yavaş kimdir? Kaç yaşında, nereli? Nursen Yavaş'ın mesleği nedir? Nursen Yavaş biyografisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nursen Yavaş kimdir? Kaç yaşında, nereli? Nursen Yavaş'ın mesleği nedir? Nursen Yavaş biyografisi
Abone ol
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olan Mansur Yavaş'ın eşi Nursen Yavaş'ın kim olduğu merak ediliyor. Eşiyle el ele mitinglere çıkan Mansur Yavaş 1986 yılından beri Nursen Yavaş ile evli. Peki Nursen Yavaş Kimdir? Kaç yaşında, nereli? işte detaylar...

Türk siyasetinin renkli isimlerinden birisi olan Mansur Yavaş'ın özel hayatı da şu günlerde çok merak ediliyor. 

Eşiyle el ele mitinglere çıkan Mansur Yavaş 1986 yılından beri Nursen Yavaş ile evli. Bu evlilikten Armağan ve Çağlayan adında iki kızı var. Peki Nursen Yavaş kimdir, ne iş yapıyor?

Şeçime 11 gün kala siyaset meydanlarının en çok merak edilen isimlerinden biri de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş oldu. Geçtiğimiz gün eşiyle bir mitinge katılan Mansur Yavaş'ın eşiyle olan sempatik halleri çokça konuşulmuştu. Cumhurbaşkanı adayı olarak adı çok geçen Mansur Yavaş'ın siyasi geçmişi kadar özel hayatı da merak ediliyor. 


Mansur Yavaş ve kızları; Armağan Yavaş, Çağlayan Yavaş

Son günlerde eşiyle birlikte sık sık mitinglerde gördüğümüz Nursen Yavaş'ın ne iş yaptığına dair internette bir bilgi bulunmuyor. 

Mansur Yavaş kimdir?

Mansur Yavaş, Türk avukat ve siyasetçidir. Şu anda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görev yapmaktadır. Mansur Yavaş, 23 Mayıs 1955 tarihinde Ankara'nın Beypazarı ilçesinde dünyaya gelmiştir. Nursen Yavaş ile evli olan Mansur Yavaş'ın 2 çocuğu bulunmaktadır. Mansur Yavaş, Ahmet Sadık Yavaş ve Havva Yavaş çiftinin oğludur.

Mansur Yavaş, liseye kadar Beypazarı'nda okumuştur. 1979 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinde lisans eğitime başlamış ve 1983 yılında eğitimini tamamlamıştır. Yavaş, askerliğini askeri savcı olarak yapmıştır. Daha sonra Beypazarı'nda 13 yıl boyunca serbest avukatlık mesleğini icra etmiştir.

 

 


Yorum Yazın