Nurdan Büyükak'tan esprili paylaşım: "Çocuklar uyuyor"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nurdan Büyükak'tan esprili paylaşım: "Çocuklar uyuyor"
Abone ol
Nurdan Büyükak, oyuncu eşi İbrahim Büyükak ve iki aylık oğlu Aslan Oktay'ın fotoğrafını, "Çocuklar uyuyor" notuyla Instagram'dan paylaştı

Oyuncu ve sunucu İbrahim Büyükak, 2018 yılında çocukluk aşkı Nurdan Beşen ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu bir evlilikleri olan çift, haziran ayında ilk bebeklerini kucağına almıştı.

Geçtiğimiz hafta Aslan Oktay'ın yüzünü gösteren çiftten Nurdan Büyükak, eşi ve oğlunun fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınladı. Büyükak'ın "Çocuklar uyuyor" ifadeleriyle yaptığı esprili paylaşım takipçilerinden çok sayıda beğeni aldı.

"YEMEDİM, YEDİRDİM!"

Sosyal medya hesabından esprili paylaşımlarda bulunan İbrahim Büyükak da geçtiğimiz günlerde oğluna biberonla süt içirirken çekilen karesini, "Yemedim, yedirdim!" notuyla yayınlamıştı.

"BEBEĞİ BİRAZ FAZLA MI SAHİPLENMİŞİM?"

Daha sonra ünlü oyuncu, Aslan Oktay ile hastane odasında verdiği pozda da "Bebeği biraz fazla mı sahiplenmişim?" ifadelerini kullanmıştı.

"SENİ ÇOK SEVİYORUZ"

İbrahim Büyükak, eşinin doğum haberini ise,"Oğlumuz 'Aslan Oktay' dünyaya geldi. Kendisinin de, annesinin de sağlığı iyi çok şükür. Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederiz. Canımız oğlumuz seni çok seviyoruz." sözleriyle duyurmuştu.

"OĞLUMUZLA İLK SELFIE'MİZ"

İkili, bebeklerinin cinsiyetini de Instagram'dan açıklamış ve "Oğlumuzla ilk selfie'miz..." sözlerini paylaşmıştı. Ünlü çifte, Berkay ve Murat Dalkılıç başta olmak üzere pek çok isimden tebrik mesajı gelmişti.


Yorum Yazın