Bu kez dizi ya da filme değil aşka imza attılar

Nisan Ceren Göçen-Faruk Özerten çifti dünya evine girdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nisan Ceren Göçen-Faruk Özerten çifti dünya evine girdi
Abone ol
Televizyon ve sinema dünyasının iki ünlü ismi, Nisan Ceren Göçen ve Faruk Özerten aile arasında kıyılan nikahla hayatını birleştirdi.

Pandemi koşulları nedeniyle sadece ailelerin ve yakın arkadaş grubunun katıldığı nikah töreni çiftin Ulus’taki evinde yapıldı.
Beşiktaş Belediyesi evlendirme memurunun huzurunda “Evet” diyen Nisan Ceren Göçen-Faruk Özerten çifti, uzun zamandır mutlulukla sürdürdükleri birlikteliklerini attıkları imzalarla ölümsüzleştirdiler.
 
Her iki isim de Sinema ve dizi sektörünün başarılı işlere imza atan çitleri olarak yakından tanınıyor.
 
Nisan Ceren Göçen, yapımcılığını üstlendiği “Bir Başkadır” dizisiyle büyük bir başarıya imza attı. Göçen’in Bir Başkadır dizisinin de önce yapımcılığını üstlendiği 10’dan fazla tiyatro oyunu bulunuyor.
 
Faruk Özerten ise yapımcılığını üstlendiği “Peace After Marriage” filmi ile New York’da düzenlenen Tribeca Film Festivali’nde “En iyi senaryo” ödülüne layık görüldü. "En iyi Senaryo Ödülü" Faruk Özerten ve ekibine, Tribeca Film Festivali’nin başkanı Robert De Niro adına festival sponsoru TimeWarner şirketinin yöneticisi Philip Sanchez tarafından verildi.
Özerten’in, Netfilx platformunda yayınlanan “Yarına Tek Bilet” filmi de bir hayli ses getirdi.
 

Nisan Ceren Göçen Kimdir?
Tiyatro ve dizi film yapımcısı. Ankara doğumlu. Fransa’da ortaöğrenimini tamamladığı Lycee Francais Charles de Gaulle'deki eğitiminden sonra Bilkent Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde ders veren Nisan Ceren Göçen, özel tiyatro topluluğu KREK'in ortağı ve yapımcısı olarak çalışmalarına devam ediyor.
 
Yapımcısı Olduğu Tiyatro Oyunları:
 Evlat / Yapımcı - 2019
Terk / Yapımcı - 2019  
Alice Müzikali / Yapımcı - 2019         
Dünyada Karşılaşmış Gibi / Yapımcı - 2018  
Arzu Tramvayı / Yürütücü Yapımcı - 2017    
Kürk Mantolu Madonna / Yapımcı - 2017     
Babamın Cesetleri / Yapımcı / Prodüktör - 2012       
Hoop Gitti Kafa / Prodüktör - 2011   
Güzel Şeyler Bizim Tarafta / Yapımcı - 2010 
Bomba / Yapımcı - 2010         
Bayrak / Yapımcı - 2009
 

Yapımcısı Olduğu Film ve Diziler:

 Bir Başkadır (Ali Farkhonde ile, TV Dizisi 2020)
 
Faruk Özerten Kimdir?

Bilkent Üniversitesi İletişim ve Tasarım bölümünden mezun olduktan sonra İstanbul’da reklam ve film prodüksiyonlarında çalışmaya başlayan Faruk Özerten, kariyerine Berlin ve Buenos Aires’de film ve televizyon yapımcısı olarak devam etti.

2008 yılında prestijli Fulbright bursu ile American Film Institute’da yapımcılık eğitimine başlayan Özerten, eğitimi sırasındaki çalışmalarından dolayı Hollywood Foreign Press Association bursuna layık görüldü.

Türkiye’de ortağı olduğu firma ile "Sinemada Canlı Opera ve Bale" projesine de imza atan Özerten, film yapımcılığının yanı sıra sinemalara alternatif içerik yapımı ve dağıtımı konularında da çalışıyor.

Muhalif Ailesi olarak biz de çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz...


 


Yorum Yazın