New Balance En Popüler Modeli Hangisi?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
New Balance En Popüler Modeli Hangisi?
Abone ol

New Balance markasının 1960’larda ilk koşu ayakkabı modelini piyasaya sürmesinden bu zamana kadar spor anlamında bilinen markalardan biri haline gelmiştir. 1970’li yıllardan itibaren kullanılmaya başlayan ‘N’ logosu ile birlikte eşsiz Gore-Tez teknolojisi sayesinde New Balance spor ayakkabılar tüm sporseverleri etkisi altına almayı başarmıştır. Bu tasarımların vermiş olduğu New Balance 480 modelinde olduğu gibi estetik şıklık ile birlikte spor ayakkabılarına zamansız şıklık kazandırmaktadır. Devrim niteliğine sahip olan New Balance 480 kadın ayakkabı ve birçok modelleri sportstyle.com.tr sayfasında erkek spor ayakkabı modelleri, kadın spor ayakkabı modelleri ve çocuk spor ayakkabı modellerini eşsiz renk seçenekleri ve her ayakkabı numarasına uygun olarak sunulmaktadır.

New Balance ile Eşsiz Tasarımlar

Günümüzde moda dünyasında kalın tabanlı ayakkabıların retro esintileriyle birlikte yeniden günümüzde tüm dünya tarafından tercih edilmesi ile sokak modasının efsanesi haline gelmiştir. 1970 yılından itibaren sıklıkla tercih edilen bu markada, ayakkabı modellerine klasik isimlerin yanı sıra yenilikçi kod vermesiyle bilinmektedir. New Balance 480 ayakkabı modelleri gibi popüler haline gelen birçok modeli vardır. Örnek olarak New Balance 500, 1980’lerin ikonik modelidir. Gündelik ve spor kombinler için mükemmel seçenektir. Hem erkek hem de kadınların favorisidir. New Balance 530 modeli sokak modasının yeni trendirir. ‘Baba ayakkabısı’ akımının en büyük temsilcisidir. Unisex model olması ile birlikte retro tarzı efsane haline gelmiştir. New Balance 574 modeli, 1988 yılından beri tüm dünyada en sevilen ayakkabı modeli arasında yer almaktadır. Dayanıklı süet ve file modelinin tasarımı günümüz sokak modasında tercih edilmektedir.

New Balance Modellerinde Bulunan Numaralar

New Balance üzerinde bulunan modellerin üzerinde numaralandırma sistemi bulunmaktadır. New Balance 480 kadın modelini örnek verebiliriz.. Bu numaraların temel mantığı performansa bağlı kalarak stilde tasarlanmıştır. İlk basamakta bulunan rakam ve sayılar cinsiyeti belli etmesiyle birlikte kullanım amacını ifade eder. Son iki basamak performansı ve ürünün yeniliğini gösterir. Örnek olarak 40 ile biten ayakkabı serisi optimum kontrole odaklanır. 50-70 aralığında olan modeller; denge, yastıklama ve konforu ifade eder. 80, 90 ve 00 ile biten serilerde koşu performansı için tasarlanmıştır. New balance 480 ve diğer ayakkabı seçimlerini yaparken kendinize en uygun modelleri sportstyle.com.tr üzerinden inceleyebilirsiniz.


Yorum Yazın