Netflix'in yeni filmi Kül, ilk fragmanıyla dikkat çekti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Netflix'in yeni filmi Kül, ilk fragmanıyla dikkat çekti
Abone ol
Netflix, başrollerinde Funda Eryiğit, Alperen Duymaz ve Mehmet Günsür'ün yer aldığı Kül filminin fragmanını paylaştı.

Netflix, yakın bir gelecekte yayımlayacağı yeni Türk filmi Kül için ilk fragmanı paylaştı. Funda Eryiğit ve Mehmet Günsür gibi isimlerin yer aldığı film, dikkat çekecek gibi görünüyor. 
Dünyanın en popüler çevrim içi dizi ve film platformu Netflix, Türk yapımı içeriklerine devam ediyor. Bu bağlamda; platform, çok yakında yeni bir film ile karşımıza çıkacak. "Kül" isimli yapım, seyircilerin ilgisini çekmeyi başaracak gibi görünüyor.

Netflix, başrollerinde Funda Eryiğit, Alperen Duymaz ve Mehmet Günsür’e yer veren yeni filmi Kül’ün ilk fragmanını paylaştı.

 

 

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği filmde evli bir çiftin yaşamı gizemli bir kitap ile değişiyor. Gökçe (Funda Eryiğit), eşi Kenan'ın (Mehmet Günsür) sahip olduğu yayınevine gönderilen kitaplardan biri olan Kül’ü keşfettiği andan itibaren bu hikayenin peşine düşüyor ve kendisini gizemli bir adamla (Alperen Duymaz) bir ilişkinin ortasında buluyor. 

Kül, Şubat’ta yalnızca Netflix’te yayınlanacak.

KÜL'ÜN HİKAYESİ:

Gökçe kendi yaşamında kaybettiği heyecanı eşi Kenan’ın sahibi olduğu yayınevine gelen kitaplardan Kül’ün hikayesinde bulur. Peşine takıldığı bu gizemli hikaye, Gökçe’ye uzun zamandır hissedemediği duyguları yeniden yaşatırken, Kenan ile sahip oldukları mutlu aile tablosunun kısa sürede paramparça olmasına neden olur.


Yorum Yazın