Netflix dizisi 'Terzi'nin 2. sezon tarihi belli oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Netflix dizisi 'Terzi'nin 2. sezon tarihi belli oldu
Abone ol
Çağatay Ulusoy, Salih Bademci, Olgun Şimşek, Ece Sükan gibi başarılı isimlerin yer aldığı Netflix'in orijinal dizisi ilk sezonuyla izleyicilerden büyük beğeni topladı. Senaryosuyla dikkat çeken dizinin 2. sezonu merak konusu olmuştu. Kısa süre içerisinde 2. sezonun hem yayın tarihi belli oldu hem de fragmanı çıktı.

Netflix, heyecan verici hikâyesi ve güçlü oyuncularıyla dikkat çeken Terzi dizisinin ikinci sezon tarihini tanıttı. 

İlk sezonu nefesleri kesecek bir finalle tamamlayan Terzi, 28 Temmuz'da yeni sezonuyla seyircilerle buluşacak.

Başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı dizinin kadrosunda Salih Bademci, Olgun Şimşek, Şifanur Gül gibi sevilen isimler bulunuyor. 

Yeni sezonda ise Berrak Tüzünataç da kadroya dâhil oldu. Terzi'nin senaryosunu Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı kaleme alırken, yönetmenlik koltuğunda Cem Karcı oturuyor.

Popüler Netflix Dizisi Terzi'nin 2. Sezon Fragmanı ve Yayın Tarihi Paylaşıldı
Barış Bulut BARIŞ BULUT - 2 GÜN ÖNCE GÜNCELLENDİ   
Netflix, heyecan verici hikâyesi ve güçlü oyuncularıyla dikkat çeken Terzi dizisinin ikinci sezon tarihini tanıttı. İlk sezonu nefesleri kesecek bir finalle tamamlayan Terzi, 28 Temmuz'da yeni sezonuyla seyircilerle buluşacak.

Başrolünde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı dizinin kadrosunda Salih Bademci, Olgun Şimşek, Şifanur Gül gibi sevilen isimler bulunuyor. Yeni sezonda ise Berrak Tüzünataç da kadroya dâhil oldu. Terzi'nin senaryosunu Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı kaleme alırken, yönetmenlik koltuğunda Cem Karcı oturuyor.

Terzi 2. sezon konusu

Esvet’in hayatından çıkışı Peyami’nin içinde büyük bir acı ve öfkeye neden olur. Dimitri, olanları geride bırakarak Esvet’le birlikte olmaya hazırdır. İçinde bulunduğu çaresizlik ve acı ile bambaşka birine dönüşen Peyami'nin hayatına giren Cemre bu dönemde onun en büyük dert ortağı olurken, Peyami annesiyle ilgili gerçeklere de adım adım yaklaşmaktadır.

Terzi dizisi oyuncuları

Çağatay Ulusoy (Peyami)
Salih Bademci (Dimitri)
Şifanur Gül (Esvet)
Olgun Şimşek (Mustafa)
Ece Sükan (Suzi)
Berrak Tüzünataç (Cemre)
Evrim Alasya (Kiraz)
Terzi 2. Sezon Yayın Tarihi
Terzi dizisinin 2. sezonu 28 Temmuz'da tüm dünyada aynı anda sadece Netflix'te yayınlanacak.


Yorum Yazın