Netflix bile Disney Plus’a abone oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Netflix bile Disney Plus’a abone oldu
Abone ol
Disney Plus, Türkiye'ye sükseli bir giriş yaptı. Disney yapımları sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girerken, Twitter'da 'Netflix Türkiye'nin yaptığı bir paylaşım gündem oldu. Kendisine ithaf edilen bir tweeti alıntılayan 'Netflix Türkiye' paylaşımında Disney Plus aboneliği aldığını itiraf etti.

Disney Plus’ın Türkiye’de pazarına çıkmasıyla dijital yayıncılıktaki rekabet daha da arttı. Ayrıca Disney Plus, Türkiye ile eş zamanlı olarak 42 farklı ülkede yayın hayatına başladı. Buna bağlı olarak Disney Plus’ın binlerce içerikten oluşan havuzuna dalmak isteyen abone sayısı giderek artıyor. Netflix Türkiye ise yaptığı paylaşımla aboneler arasında yer aldığını açıklamış oldu. 

Olay şöyle gelişti: Bir Twitter kullanıcısını “Disney Plus satın almayan bir ben bir de Netflix Türkiye admini kaldık” paylaşımında bulundu. Bu paylaşımı alıntılayan Netflix Türkiye, “Yoo ben de aldım” cevabını verdi.

Cevap sosyal medyada oldukça popüler oldu ve takipçiler tarafından büyük beğeni aldı. Öyle ki aynı hesap saatler sonrasında 'OMG a hit tweet' yazılı bir görsel paylaştı.

Disney Plus’ın abone sayısı ne durumda?

Giderek dünyaya açılan platformun rakiplerinin arasın sıyırılıp öne çıkıp çıkmayacağı ise başka bir merak konusu.  Disney Plus’un genişleme politakasını analiz eden The Verge’e göre platformun yaklaşık 87,6 milyon abonesi var. Bu sayının önümüzdeki günlerde artışa geçeceği tahmin ediliyor. Öte yandan dijital yayıncılık denice ilk akla gelenler arasında yer alan Netflix’in ise 220 milyon abonesi var.


Yorum Yazın