Netflix 2024 üyelik ücreti ne kadar? Netflix güncel abonelik ücreti kaç para?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Netflix 2024 üyelik ücreti ne kadar? Netflix güncel abonelik ücreti kaç para?
Abone ol
Dünya çapında 193 yüz milyonlarca aktif kullanıcısı bulunan Netflix abonelik sistemi ile çalışmaktadır. Netflix ücretleri her yıl farklılık gösteriyor. 2024 yılı fiyatları için de güncelleme yapan Netflix 1 ay ücretsiz abonelik imkanını da artık kullanıcılarına sunmuyor. Peki, Netflix temel, standart, özel plan üyelik fiyatları ne kadar? Netflix 2024 üyelik ücreti ne kadar? Netflix güncel abonelik ücreti kaç para?

Aboneliğe dayalı online film ve dizi platformu Netflix 196’yı aşkın ülkede faaliyet göstermektedir. İçerikleri ile televizyon kanallarını geride bırakan Netflix 10 Temmuz 2020’de piyasa değeri bakımından en büyük eğlence/medya şirketi oldu. Netflix temel, standart, özel plan üyelik fiyatları ne kadar? Netflix 2024 üyelik ücreti ne kadar? Netflix güncel abonelik ücreti kaç para?

Netflix Abonelik Ücretleri

Kullanıcılarına abone olabilecekleri üç farklı paket sunan Netflix’in 16 Ocak 2024 itibariyle geçerli abonelik ücretleri:

Temel Paket Netflix Abonelik Ücreti: 119,99 TL
Standart Paket Netflix Abonelik Ücreti: 176,99 TL
Özel Paket Netflix Abonelik Ücreti: 229,99 TL

Netflix Abonelik Özellikleri

Netflix sunduğu sistemde birbirinden farklı özelliklere sahip üç ayrı abonelik opsiyonu sunuyor. Temel, standart ve özel paket özellikleri şu şekilde:

Özel Paket Aboneliği: İçerikler 4K (Ultra HD) çözünürlükte yayınlanır. Aynı anda 6 farklı cihazda (Telefon, tablet, bilgisayar,  akıllı TV vb.) Netflix içerikleri izlenebilir. Aynı zamanda Netflix konumsal ses özelliği kullanılabilir.
Standart Paket Aboneliği: İçerikler 1080P (Full HD) çözünürlükte yayınlanır. Aynı anda 2 farklı cihazda (Telefon, tablet, bilgisayar,  akıllı TV vb.) Netflix içerikleri izlenebilir.
Basit Paket Aboneliği: İçerikler 720P (HD) çözünürlükte yayınlanır. Aynı anda 1 cihazda (Telefon, tablet, bilgisayar,  akıllı TV vb.) Netflix içerikleri izlenebilir.


Yorum Yazın