Müjdat Gezen: “Ali Koç suçludur, bir kere Fenerbahçe stadının önüne harika bir Atatürk heykeli dikmiştir”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Müjdat Gezen: “Ali Koç suçludur, bir kere Fenerbahçe stadının önüne harika bir Atatürk heykeli dikmiştir”
Abone ol
Deneyimli tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen, Cumhuriyet’te yayınlanan bugünkü köşe yazısında Trabzon maçındaki olaylardan dolayı Fenerbahçe’ye ceza gelme olasılığını değerlendirdi. Gezen, “Buradan Fenerbahçe Kulübü’ne ceza gelebilir mi? Gelebilir. Ali Koç suçludur. Bir kere Fenerbahçe stadının önüne harika bir Atatürk heykeli dikmiştir. Gezi olaylarında yaralanan insanlara Divan Oteli’nin kapılarını açıp insanları ölümden kurtarmıştır.” dedi.

Ünlü tiyatro sanatçısı ve oyuncu Müjdat Gezen, Cumhuriyet Gazetesi’ndeki bugün tarihli ‘TRT’ yazısının bir bölümünde Fenerbahçe konusuna yer verdi.

Gezen’in Fenerbahçe başlıklı bölümdeki yazdıkları şöyle:

FENERBAHÇE

Trabzon maçındaki olaylardan dolayı Fenerbahçe’ye ceza gelme olasılığı vardı. Geldi de. Milyonlarca kişi bu maçı izledi. Bir maskeli adam elinde bıçakla, Fenerbahçeli futbolculara saldırdı. Bir futbolcu da adamı yere yatırdı. En basit şekliyle “nefsi müdafaa”. Buradan Fenerbahçe Kulübü’ne ceza gelebilir mi? Gelebilir. Ali Koç suçludur. Bir kere Fenerbahçe stadının önüne harika bir Atatürk heykeli dikmiştir. Gezi olaylarında yaralanan insanlara Divan Oteli’nin kapılarını açıp insanları ölümden kurtarmıştır. Ayrıca bu aile dededen itibaren Cumhuriyetçidir, bağımsızdır. Tabii bunca suç bu sistemde işlenince Fenerbahçe’ye ceza da gelir. Şampiyon olmasın diye, her türlü entrika yapılır. Fenerbahçe taraftarı yine sabırlı. Bu sabrını sürdürsün.”

 


Yorum Yazın