Muhammet Yakut'tan yeni iddia: Dilan Polat ve Engin Polat Dubai'ye kaçacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muhammet Yakut'tan yeni iddia: Dilan Polat ve Engin Polat Dubai'ye kaçacak
Abone ol
İddiaları üzerine haklarında soruşturma açılan Polat ailesi hakkında Muhammet Yakut'tan yeni bir paylaşım geldi. İddiaya göre Dilan Polat ve Engin Polat Dubai'ye kaçmak için Ankara'da 5 milyon dolara pazarlık yaptı.

Genel seçim öncesi sosyal medyada siyasetçiler ve iş insanları hakkında çeşitli iddialar ortaya atan ve çektiği videoları ile gündem olan, son olarak İspanya'da yakalanıpi 3 gün önce de serbest kalan Muhammed Yakut bu kez de sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat hakkında konuştu.

Polat çifti ve geçmişleri ile ilgili iddialarda bulunan Yakut, Polat çiftinin mail order yolu ile kara para akladığını öne sürdü.

“MAİL ORDER YAPIYOR KUYUMCULUK ÜZERİNE...”

“Engin Polat, Dilan Polat, Sıla Doğu bunların ne iş yaptığını biliyor musunuz? Ben babasını da tanırım. 2012'de yattığım cezaevinde öldü. Babasının anasını niye öldürdüğünü de bilirim. Hangi Batmanlı sanatçıdan dolayı namus davasından öldürdüğünü... Öyle namuslu babaları vardı cezaevinde kahrından öldü” ifadelerini kullanan Yakut, gazeteci Erk Acarer’in yayınında şu ifadeleri kullandı:

“Sen çıkacaksın Dubai'de kafana taçlardan dolar koyacaksın. Ferrarilere bineceksin. Muhammet Yakut hakkında İstanbul emniyetinde 3 tane şerefsiz emniyetçi ile hakkımda dava açacaksın. Dayınız Murat Ayhan sizi sokaklara atıyor. Holding sahibiydi. Sokakta yatıyordunuz. Tele kızlık yapıyordun Sıla Doğu. Allah belanı versin, hakkımda gidip şikayetçi oluyorsun. Engin Polat ile Dilan Polat ne iş yapıyor biliyor musun? Mail order yapıyor kuyumculuk üzerine…”

KAÇACAKLAR

Uzun süre şatafatlı yaşamlarıyla konuşulan Dilan Polat ve Engin Polat ikilisi günlerdir kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla gündeme yerleşmiş durumda. Haklarında her geçen gün yeni bir iddianın boy gösterdiği Polat ailesi hakkında Muhammet Yakut, X platformundan yaptığı paylaşımda; “Engin ve Dilan Polat, Ankara’da 5 milyon $’a pazarlık yaptı, Dubai’ye kaçacaklar.” ifadelerini kullandı.


Yorum Yazın