Muhammet Yakut, Acun Ilıcalı'yı hedef aldı: Şeyma Subaşı ile “pudra şekeri” günleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Muhammet Yakut, Acun Ilıcalı'yı hedef aldı: Şeyma Subaşı ile “pudra şekeri” günleri
Abone ol
Muhammet Yakut, Atatürk'e hakaret eden Mustafa Atmaca'yı ziyaret eden Acun Ilıcalı'yı hedef aldı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın, TikTok hesabından açtığı canlı yayında Mustafa Kemal Atatürk'e hareket eden memleketlisi ‘Erzurumlu Hacı Dönerci’ lakabıyla tanınan Mustafa Atmaca'yı geçtiğimiz günlerde işletmesinde ziyaret ettiği ortaya çıktı.

Sosyal medya hesabı TikTok'ta 641 bin takipçisi olan Üçler Döner’in sahibi “Erzurumlu Hacı Dönerci” lakaplı Mustafa Atmaca, açtığı canlı yayında skandal ifadeler kullandı.

‘OSMANLI KAYBETMEDİ’

Osmanlı Devleti'nin toprak kaybetmediğini savunan Atmaca, Atatürk ve silah arkadaşlarını işaret ederek ağır hakaretlerde bulundu.

Atmaca, “Bizim toprağımız burası. Arabistan'a da savaşmaya gideriz. Ora da bizim toprağımız, Yemen de bizim toprağımız, Kudüs'te bizim toprağımız. Siz İsrail'e gedeceksiniz. Osmanlı kaybetmedi, o laik denen köpekler kaybetti o toprağı. O laikliği getiren köpekler var ya, onlar kaybetti.” dedi.

TUTUKLANDI

Atmaca, görüntülerin tepki çekmesinin ardından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Erzurum Adliyesi'ne götürülen Atmaca, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ACUN ILICALI'NIN ZİYARET ETTİĞİ ORTAYA ÇIKTI

Bu gelişme sonrası ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın, TikTok hesabından açtığı canlı yayında Mustafa Kemal Atatürk'e hareket eden memleketlisi ‘Erzurumlu Hacı Dönerci’ lakabıyla tanınan Mustafa Atmaca'yı geçtiğimiz günlerde işletmesinde ziyaret ettiği ortaya çıktı.

Mustafa Atmaca'nın, Acun Ilıcalı'ya börek ikram ettiği esnada çekilmiş bu kareler sosyal medyada gündem oldu.

“LİSTEMDE YOKTUN AMA GİRDİN”

Bunun üzerine Muhammet Yakut sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

Acun Ilıcalı, sen Atatürk’ün kemiklerini sızlattın. Sen benim listemde yoktun ama girdin. Atatürk’e küfreden bu müptezelle tatlı yiyip poz verdin ya…Senin, Dominik’te eski karın olan Şeyma Subaşı ile “pudra şekeri” günlerine geleceğim.


Yorum Yazın